OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 17. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. március 10., péntek 14:01

Az Illumination és a Nintendo bejelenti a "Super Mario Bros.: A film" utolsó előzetesét
    Santa Monica, Kalifornia, 2023. március 10., péntek (Business Wire/OTS) - Az Illumination (székhely: Santa Monica, CA, USA; alapító és vezérigazgató: Chris Meledandri) és a Nintendo Co., Ltd. (székhely: Kyoto, Minami-ku, Japán; megbízott igazgató és elnök: Shuntaro Furukawa, a továbbiakban "Nintendo") ma bejelentette a "Super Mario Bros.: A film", a Super Mario Bros. világában játszódó animációs alkotás utolsó előzetesét a mai napon streamelt Nintendo Direct keretében.

    Emellett a két vállalat a Donkey Kong japán szinkronhangjait is bejelentette.

Japán szinkronhangok
Mario            Mamoru Miyano
Peach hercegnő    Arisa Shida
Luigi            Tasuku Hatanaka
Bowser        Kenta Miyake
Toad            Tomokazu Seki
Donkey Kong        Kouji Takeda

A "Super Mario Bros.: A film", a Super Mario Bros. animációs filmje, melynek producerei Chris Meledandri (Illumination) és Shigeru Miyamoto (Nintendo). A filmet (a "Tini titánok, harcra fel!", a "Tini titánok, harcra fel! - A moziban" alkotói) Aaron Horvath és Michael Jelenic rendezték Matthew Fogel forgatókönyve alapján (Illumination: "Minyonok: Gru színre lép")), és a filmben Chris Pratt játssza Mario, Anya Taylor-Joy Peach hercegnő, Charlie Day Luigi, Jack Black Bowser, Keegan-Michael Key Toad, Seth Rogen Donkey Kong, Fred Armisen Cranky Kong, Kevin Michael Richardson Kamek, és Sebastian Maniscalco Spike szerepét.

A filmet a Universal Pictures és a Nintendo közösen finanszírozza , és a Universal Pictures forgalmazza világszerte.


     -    Amit az Illumination-ről tudni érdemes
A Chris Meledandri által 2007-ben alapított Illumination a szórakoztatóipar egyik vezető animációs filmgyártója, amely többek között a "Gru (Despicable Me)"- a filmtörténet legsikeresebb animációs franchise-ja -, valamint a "Lorax" (Dr. Seuss' The Lorax), "A Grincs" (Dr. Seuss' The Grinch) és "A kis kedvencek titkos élete" (The Secret Life of Pets), illetve az "Énekelj!" (Sing) című filmek megalkotója. Az Illumination hamarosan megjelenő "Super Mario Bros.: A film" című alkotása egy olyan stúdió gyűjteményét gazdagítja, amely minden idők 10 legjobb animációs filmje közül kettőt is tartalmaz. Az Illumination ikonikus, közkedvelt franchise-jai - emlékezetes és egyedi karakterekkel, globális vonzerővel és kulturális relevanciával átitatva - több mint 8 milliárd dollár bevételt hoztak világszerte. Az Illumination kizárólagos finanszírozási és forgalmazási partnerséget kötött a Universal Pictures-szel. Az Illumination 2023-ban bemutatásra kerülő filmjei közé tartozik a "Super Mario Bros.: A film" és a "Migration".


     -    Amit a Nintendo-ról tudni érdemes
A japán Kyotóban található Nintendo Co., Ltd. integrált hardver- és szoftvertermékei révén olyan franchise-okat hozott létre, amelyek világszerte ismertté váltak, mint például a Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ és Splatoon™. A Nintendo célja, hogy mindenki számára egyedi, intuitív szórakozási élményt nyújtson, ezért videojáték-eszközöket gyárt és forgalmaz (például a Nintendo Switch™ rendszercsaládot), intelligens eszközökhöz való alkalmazásokat fejleszt és üzemeltet, illetve számos egyéb szórakoztatóipari kezdeményezésben, például vizuális tartalmak és vidámparkok terén működik együtt partnereivel. A Nintendo több mint 5,4 milliárd videojátékot és mintegy 800 millió hardvert értékesített világszerte. A Nintendo Entertainment System™ több mint 30 évvel ezelőtti bevezetésétől kezdve napjainkig a Nintendo küldetése mindig az volt és a jövőben is az lesz, hogy olyan egyedi szórakoztatást kínáljon, amely szerte a világon mosolyt csal az emberek arcára.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230309005724/hu/

Kapcsolat
Sarah Rothman
Sarah.Rothman@ledecompany.com

Forrás: Illumination


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.