OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. április 21., péntek 10:22

Az Oleato™ italok április 20-án debütáltak egyes Starbucks kávézókban Japánban (1. rész)
    Tokió, 2023. április 21., péntek (Business Wire/OTS) - Japán a Starbucks harmadik olyan globális piaca, amely bemutatja az Oleato™ italokat, melyek a kiváló minőségű arabica kávé és a Partanna® extra szűz olívaolaj szokatlan kombinációjával "új kávézási rituálét" teremtenek - A Starbucks ma bejelentette, hogy 2023. április 20-án, csütörtökön Japán több mint 60 kávézójában, köztük a Starbucks Reserve® Roastery Tokyo-ban bevezette a Starbucks® legfinomabb arabica kávéját Partanna® extra szűz olívaolajjal dúsító innovatív alkímiáját, az "Oleato™" elnevezésű termékcsaládot.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230420005475/hu/

Miután az Oleato™ italok februárban debütáltak Olaszországban, majd márciusban bevezették őket a Starbucks Reserve® Roastery kávéházakban Chicagóban, Seattle-ben és New Yorkban, valamint az Egyesült Államok egyes kávézóiban, a harmadik piac, ahol a Starbucks a termékcsaládot bemutatja, Japán. A Starbucks több mint 26 évvel ezelőtt indult hódító útjára, mint világmárka Japánban, elhagyva Észak-Amerikát.

Akárcsak az ikonikus Starbucks latte, az Oleato™ italok is Olaszországból származnak. 2022 nyarán Howard Schultz, a Starbuck Coffee Company nyugdíjba vonult elnöke és igazgatósági tagja Olaszországba látogatott, ahol megismerkedett egy több generációra visszatekintő családi hagyománnyal, a napi egy kanálnyi extra szűz olívaolaj lélekemelő rituáléjával. Az alapító ma a partnerekhez (munkatársakhoz) és ügyfelekhez csatlakozva részt vesz Tokióban a bemutatón, amely során Japánnal ismertetik meg ezt a megújuló kávézási rituálét.

"Mióta elsőként bevezettük Milánóban, majd bizonyos egyesült államokbeli piacokon is, partnereink büszkesége és a vásárlók Oleato™ iránti lelkesedése messze felülmúlta várakozásainkat. Most, hogy bevezetjük ezt az új kávéinnovációt Japánban, az ezen a héten Tokióban töltött időm eszembe juttatja a közösség, a kapcsolódás, valamint a kávé és a szakértelem iránti szenvedély állandó és globális jelentőségét" - mondta el Schultz. "Boldogan mutatjuk be a japán piacon a kávé legújabb forradalmát, ami a természet legfinomabb összetevőinek alkímiáját egyesíti magában - a Starbucks arabica kávébabot és a Partanna hidegen sajtolt extra szűz olívaolajat. Az Oleato™ révén új lehetőségek tárultak fel a Starbucks előtt."

"Izgatottan várjuk, hogy a Starbucks italok legújabb innovációját bemutassuk a japán vásárlóknak" ? árulta el Takafumi Minaguchi, a Starbucks Japan vezérigazgatója. "Vásárlóink lelkesen fedezik fel a Starbucks-élmény új módjait. Meggyőződésünk, hogy a két szokatlan összetevő átformáló innovációja felülmúlja várakozásaikat, és egy különlegesen új ízzel tölti meg a csészéjüket."

A kávé és az olívaolaj találkozása

Az Oleato™ egy innovatív kávéital termékcsalád, amely szokatlan ízeket egyesít - a Starbucks arabica kávét finoman dúsítva egy kanálnyi Partanna hidegen sajtolt, extra szűz olívaolajjal. A harmóniát az teremti meg, hogy a szokatlan ízek kombinációja bársonyosan lágy, finoman édes és buja kávét eredményez, amely minden egyes csészét különlegesen új ízzel és textúrával tölt meg. Azzal, hogy az Oleato™ italokban a Starbucks kávét kizárólag gondosan válogatott és kevert extra szűz olívaolajjal párosítjuk, eddig soha nem látott kávézási rituálét hozunk létre.

A Partanna olívaolajok egyedülállóan diós és enyhén édes íze, valamint a tökéletesen lágy vajkaramella természetes kiegészítői a Starbucks kávénak. Forrón vagy hidegen fogyasztva egyaránt meglepően fényűző, texturális, semmi máshoz nem hasonlítható élményt nyújt.

Taku Shimizu, a Japánban az Oleato™ italok bevezetését vezető italfejlesztésekért felelős csoport vezetője, elmondta: "Nagyon boldoggá tesz, hogy Japánban is bevezetjük az Oleato™ termékcsaládot, amely egyesíti a természet legkiválóbb összetevőinek, a kávénak és az olívaolajnak az alkímiáját. Kreativitásunkat is latba vetve próbáltuk megtalálni a módját annak, hogyan vezessük be az Oleato™ italokat Japánban, miközben megőrizzük az olasz inspiráció meglepő és hívogató élményét. Biztos vagyok benne, hogy ezekkel az egyedi ízekkel és textúrákkal, a Starbucks innovációnak köszönhető Oleato™ italok fenséges élménye vásárlóink új kávézási rituáléjává válik." (folyt.)



2023. április 21., péntek 10:22

Az Oleato™ italok április 20-án debütáltak egyes Starbucks kávézókban Japánban (2. rész)
    Tokió, 2023. április 21., péntek (Business Wire/OTS) -

    A következő Oleato™ italok április 20-tól elérhetőek lesznek Japán egyes kávézóiban:

A Starbucks Reserve® Roastery Tokyo és egyes Starbucks Reserve® kávézókban kapható Oleato™ italok

     -    Starbucks Reserve® Oleato™ Golden Cream Iced Espresso
     A Partanna extra szűz olívaolajjal átitatott aranyszínű tejszín finom diós íze Starbucks Reserve® eszpresszóval és zabtejjel elkeverve zamatos élményt nyújt minden kortynál.
     -    Starbucks Reserve® Oleato Golden Foam™ Cold Brew
     Starbucks Reserve® Cold Brew enyhén édesítve vanília sziruppal és Partanna® extra szűz olívaolajjal átitatott hideg habbal, hívogató aromát és enyhe édes ízt eredményez.
     -    Starbucks Reserve® Oleato™ Oat Milk Latte
     A Starbucks Reserve® eszpresszóval és a Partanna® extra szűz olívaolajjal átitatott krémes zabtejjel bársonyos, zamatos tejeskávét kapunk.


Japán egyes kávézóiban elérhető Oleato™ italok

     -    Starbucks Oleato Golden Foam™ Cold Brew
A buja Partanna® extra szűz olívaolaj hívogató aromájával gazdagított hideg hab lassan áramlik át a sötét, sima, hideg főzeten, enyhe édes ízt kölcsönözve az italnak.
     -    Starbucks Oleato™ Oat Milk Latte
Partanna® extra szűz olívaolajjal gazdagítva és krémes zabtejjel gőzölve bársonyosan sima, ízletes tejeskávét kapunk.

Amióta 1996-ban Ginzában megnyitotta első üzletét, a Starbucks több mint 1800, a zöld kötényt büszkén viselő, 51 000-nél is több partnert foglalkoztató kávézót nyitott Japánban. A Starbucks továbbra is prémium Starbucks-élményt kínál a vásárlóknak szerte Japánban, olyan, a helyi igényekhez igazodó italokkal, mint a matcha és a teák, illetve olyan újdonságokkal, mint a szezonális Frappuccino® kevert italok. 2019-ben nyitott meg a Starbucks Reserve® Roastery Tokyo, amely egy teljesen magával ragadó tisztelgés a prémium kávéminőség, az innováció és az emberi kapcsolatok előtt, ahol vásárlóink nap mint nap rendkívüli új kávéélményekkel gazdagodhatnak.


Amit a Starbucksról tudni kell

A Starbucks Coffee Company 1971 óta elkötelezett a kiváló minőségű arabica kávé etikus beszerzése és pörkölése mellett. Ma világszerte közel 36 000 kávézójával a vállalat a speciális kávék elsődleges pörkölője és forgalmazója a világon. A kiválóság iránti megingathatatlan elkötelezettségünk és vezérelveink révén minden csészében életre keltjük az egyedülálló Starbucks-élményt ügyfeleink számára. Ha osztozni szeretne ebben az élményben, látogasson el kávézóinkba, vagy keressen minket online a stories.starbucks.com vagy a www.starbucks.com címen.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230420005475/hu/

Kapcsolat
press@starbucks.com

Forrás: Starbucks Coffee Company


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.