OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 6. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. április 25., kedd 09:42

A Hillstone Networks integratív kiberbiztonsági megoldása magasra teszi a lécet (1. rész)
    San Francisco, 2023. április 25., kedd (Business Wire/OTS) - Az integratív kiberbiztonsági stratégia lefedettséget, ellenőrzést és konszolidációt biztosít a globális vállalatok számára. - A Hillstone Networks, a kiberbiztonsági megoldások vezető szolgáltatója új megközelítést jelentett be, amellyel segítséget nyújt az ügyfeleknek a kibertámadásokkal szembeni ellenállóképességük elérésében olyan integratív kiberbiztonsági megoldásokkal, amelyek a központi informatikai biztonsági tisztviselők (CISO) és a biztonsági szakemberek előtt álló kihívások hiányosságaival foglalkoznak. Ez az integratív megközelítés lefedettséget, ellenőrzést és konszolidációt biztosít a globális vállalatoknak a többszintű, többlépcsős kibertámadásokkal szemben.

    "A digitális átalakulás minden vállalat számára prioritást, az informatikai szervezetek számára pedig kihívást jelent, mivel az adatok lendítik előre az üzletet, és ma már mindenhol előállíthatók, feldolgozhatók és elemezhetők - az adatközpontban, a hálózat szélén lévő eszközökben (edge computing), vagy akár egy vagy több felhőben" - állítja Tim Liu, a Hillstone Networks technológiai vezetője és társalapítója. "Napjainkban a központi informatikai biztonsági tisztviselők minden irányból kihívásokkal néznek szembe, ami abból adódik, hogy gyorsan fejlődik az infrastruktúra, gyorsan változik a fenyegetettségi helyzet, egyre nő a komplexitás és egyre magasabbak a költségek. Megoldásunk korszerű, központosított és méretezhető platformot kínál, amely segít a központi informatikai biztonsági tisztviselőknek szervezetük kibertámadásokkal szembeni ellenállásának erősítésében, illetve a kulcsfontosságú eszközök védelmében."

A Hillstone Networks integratív kiberbiztonsági megoldása három kritikus területen birkózik meg a kiberbiztonsági problémákkal: a hálózatok biztosítása, a fenyegetések mérséklése és a munkaterhelések védelme terén. A megoldást az innováció és az új termékkiadások iránti rendíthetetlen elkötelezettségük révén folyamatosan fejlesztik.

A hálózatok biztosítása: ahol a zéró bizalom kezdődik

A Hillstone Networks jövőbe mutató hálózatbiztonsági megoldásai erős alapot biztosítanak a zéró bizalom architektúrához, amely az üzleti igényeknek megfelelően alakítható adaptív biztonságot nyújt.

A hyperscale adatközpontok számára az újonnan ismertetett Hillstone X25812 adatközponti tűzfal magasfokú rendelkezésre állást és nagy méretezhetőséget biztosít akár 3,5 Tbps adatátviteli sebességgel, 720 millió egyidejű kapcsolattal, valamint másodpercenként 19 millió új munkamenettel. Stabil biztonsági funkciókkal és fejlett hálózati képességekkel rendelkezik a nagyvállalatok, internet- és telekommunikációs szolgáltatók számára, miközben megőrzi az energiahatékonyságot és csökkenti a karbonlábnyomot.

A fenyegetések mérséklése: mielőtt Ön kerülne sorra

A Hillstone mesterséges intelligencia által vezérelt fenyegetésérzékelése és válaszreakciója képes megtalálni és mérsékelni a támadásokat még azelőtt, hogy esélyük nyílna megszerezni a vállalat legfontosabb eszközét - az adatokat.

A Hillstone Networks Breach Detection System (BDS) rendszere élen jár ebben a törekvésben, és a legutóbbi 3.7-es verzió bővített funkcionalitást kínál, amellyel nagyobb védelmet nyújt a hálózati fenyegetésekkel és támadásokkal szemben. A MITRE ATT&CK keretrendszer támogatásával még nagyobb hatékonysággal ismeri fel a fenyegetéseket, automatizálja az eszközök felderítését és a Hillstone iSource XDR megoldással mélyebb integrációt hoz létre az egységes fenyegetéskezelés érdekében.

A munkamenet védelme: bárhol is futnak

A Hillstone kompromisszumok nélküli, felhőalapú munkaterhelés-védelmi megoldásai biztosítják a vállalat adatkörnyezetét és a munkamenet teljes biztonságát.

A granuláris hálózati mikroszegmentációval és szabadalmaztatott forgalomirányítási technológiával a Hillstone CloudArmour legújabb verziója már hatékony vírusvédelmi-képességgel rendelkezik, amely fokozott fenyegetésvédelmet és nagyobb átláthatóságot biztosít a felhőalapú munkamenetekben, így a szervezetek kibertámadásokkal szemben védett, felhőalapú infrastruktúrát alakíthatnak ki.

Ha további információt szeretne kapni a Hillstone Networks integratív kiberbiztonsági megoldásairól, keresse fel a Hillstone szakértőit az április 24-27. között San Francisco-ban megrendezett RSA 2023 konferencián, a Moscone South kiállítóterem 1155-ös standjánál. (folyt.)



2023. április 25., kedd 09:42

A Hillstone Networks integratív kiberbiztonsági megoldása magasra teszi a lécet (2. rész)
    San Francisco, 2023. április 25., kedd (Business Wire/OTS) -

    Amit a Hillstone Networks-ről tudni kell

A Hillstone Networks vezető szerepet tölt be a kiberbiztonság területén, mélyreható és széleskörű védelmet kínál különböző méretű vállalatok számára, bármilyen munkaterületen a hálózat szélén lévő eszközöktől kezdve (edge computing) a felhőig. A Hillstone Networks integratív kiberbiztonsági megoldása világszerte több mint 26 000 vállalkozás számára biztosít lefedettséget, ellenőrzést és konszolidációt. www.hillstonenet.com

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230424005292/hu/

Kapcsolat
Médiakapcsolatok
Zeyao Hu
+1 4085086750
inquiry@hillstonenet.com

Forrás: Hillstone Networks


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.