OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. május 5., péntek 14:33

A Kenvue megkezdi a kereskedést a New York-i tőzsdén
    Skillman, New Jersey, 2023. május 5., péntek (Business Wire/OTS) - A Kenvue Inc. (NYSE: KVUE) ("Kenvue"), árbevétele alapján a világ legnagyobb "pure-play" (egy tevékenységre összpontosító), fogyasztói egészséggel foglalkozó vállalata ma a "KVUE" tőzsdei azonosító alatt megkezdi a kereskedést a New York-i tőzsdén az első nyilvános ajánlattételhez ("IPO") kapcsolódóan. Thibaut Mongon, vezérigazgató ("CEO") és ügyvezető, valamint a Kenvue vezetői csapata a nyitóharang megkongatásával ünnepelnek.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230504005665/hu/

"Az, hogy segítünk a vásárlóknak felismerni a mindennapi gondoskodásban rejlő kivételes erőt, kulcsfontosságú eleme annak, akik vagyunk, és amit teszünk" - mondta Thibaut Mongon, a Kenvue elnök-vezérigazgatója. "Az egészségügyi termékek és fogyasztási cikkek találkozásánál tevékenykedő vállalatunk tudomány által támogatott, ikonikus márkáink gondosan összeállított portfóliójában generációk óta bíznak a vásárlók és ajánlják az egészségügyi szakemberek. Készen állunk arra, hogy a gondoskodás új szemléletét hozzuk el a világnak."

Jelen sajtóközlemény nem minősül sem eladási ajánlatnak, sem vételi ajánlatra való felhívásnak, és az értékpapírokat nem lehet értékesíteni olyan államban vagy jogrendszerben, ahol az ilyen ajánlat, felhívás vagy értékesítés jogellenes lenne.


Amit a Kenvue-ről tudni érdemes

A Kenvue a világ legnagyobb "pure-play" (egy tevékenységre összpontosító) fogyasztói egészséggel foglalkozó vállalata az árbevétele alapján. A több mint egy évszázados múltra építkező és a tudomány révén előre mozdított ikonikus márkáinkat - ezek közé tartozik az AVEENO®, a BAND-AID® ragtapaszok, a JOHNSON'S®, a LISTERINE®, a NEUTROGENA®, a TYLENOL® és a ZYRTEC® - egészségügyi szakemberek ajánlják és a fogyasztók is bízhatnak bennük, akik termékeinket a mindennapi életük megkönnyítésére használják. Csapatunk tagjai a digitális szemléletet követik, az innovációt illető megközelítésük pedig mély, emberi meglátásokon alapul, és nap mint nap azon dolgoznak, hogy termékeink helyet kapjanak a vásárlók szívében és otthonában. A Kenvue-nál úgy hisszük, hogy a mindennapos gondoskodás nem csak egészségessé, hanem teljessé is teszi az embereket.


Figyelmeztetések a jövőre vonatkozó kijelentésekkel kapcsolatban

Jelen közlemény az Amerikai Egyesült Államok 1995-ben kiadott, a magáncégek értékpapírjaival kapcsolatos peres eljárás reformjáról szóló törvényben (Private Securities Litigation Reform Act) meghatározott, jövőre vonatkozó kijelentéseket tartalmaz. Figyelmeztetjük az olvasókat, hogy ne hagyatkozzanak ezekre a jövőre vonatkozó kijelentésekre. Ezek a kijelentések a jövőbeli eseményekre vonatkozó jelenlegi várakozásokon alapulnak. Ha az alapul vett feltételezések pontatlannak bizonyulnak, vagy ismert vagy ismeretlen kockázatok vagy bizonytalanságok valósulnak meg, a tényleges eredmények jelentősen eltérhetnek a Kenvue várakozásaitól és előrejelzéseitől. Ilyen kockázatok és bizonytalanságok lehetnek többek között a következők: a kezdeti nyilvános ajánlattétellel (IPO) kapcsolatos szokásos zárási feltételek teljesülése; tőkepiaci kockázatok; valamint az általános gazdasági vagy iparági feltételek hatása. A Kenvue üzleti tevékenységét befolyásoló kockázatok, bizonytalanságok és egyéb tényezők további felsorolását és leírását a Kenvue Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletnél található beadványai tartalmazzák. A jelen sajtóközleményben tett bármely jövőre vonatkozó kijelentés csak a jelen sajtóközlemény időpontjában érvényes. A Kenvue nem vállalja bármely jövőre vonatkozó kijelentés frissítését új információk vagy jövőbeli események, illetve fejlemények alapján.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230504005665/hu/

Kapcsolatok
Befektetői kapcsolatok:
Tina Romani
Kenvue_IR@kenvue.com

Médiakapcsolatok:
Melissa Witt
media@kenvue.com


Forrás: Kenvue Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.