OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 1. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. június 1., csütörtök 09:33

A bankszektor nagyágyúja, az SBI elkötelezett az XDC támogatása mellett, bővítve az XCD Network elérhetőségét Japánban
    Abu-Dzabi, Egyesült Arab Emírségek, 2023. június 1., csütörtök (Business Wire/OTS) - Az XDC Network (képviseli: TradeFinex Tech Ltd.) örömmel jelenti be együttműködését az SBI-csoporthoz tartozó, prominens japán kriptovaluta-tőzsdét működtető, SBI VC Trade Co. Ltd. vállalattal. Ez a stratégiai együttműködés mérföldkő az XDC Network számára, mivel növeli ökoszisztémáját a japán piacon.

    Az XDC Network olyan stabil blokkláncot kínál, amelyet kifejezetten vállalati felhasználási esetekre terveztek, mint kereskedelemfinanszírozás, fizetések vagy valódi eszközök tokenizálása. Becslések szerint évente 2000 billió jen értékű kereskedelemfinanszírozási piacon az XDC Network gyors tranzakciókat és jóval alacsonyabb gázköltségeket tesz lehetővé az energiahatékonyság érdekében, így ideális választás a hatékony működéshez.

"Nagyon örülünk, hogy az SBI VC Trade partnerei lehetünk és bevezethetjük az XDC ökoszisztémát a japán piacon" - mondta el az XDC Network társalapítója, Atul Khekade. "Japán a nemzetközi kereskedelem kulcsfontosságú csomópontja, és blokkláncalapú platformunk célja a szektor korszerűsítése az átláthatóság, a nyomon követhetőség javítása és a költségcsökkentés fokozása révén. Alig várjuk, hogy az SI VC Trade-del való együttműködésünknek köszönhetően képessé tegyük a japán vállalkozásokat és pénzügyi intézményeket, hogy kihasználják az XDC Network nyújtotta előnyöket."

"Örömünkre szolgál, hogy növelhetjük kriptovaluta-kínálatunkat azáltal, hogy az XDC bevezetjük a tőzsdénkre" - mondta el Fumiki Ozaki, az SBI VC Trade Co., Ltd. elnök vezérigazgatója. "Az XDC Network egyedülálló értéket ad a kereskedelemfinanszírozási piacnak, és hiszünk abban, hogy megjelenése javítani fogja ügyfeleink kereskedési élményét. Az SBI VC Trade továbbra is elkötelezett amellett, hogy az ügyfelek elégedettségét előtérbe helyező, átfogó szolgáltatásokat nyújtson, illetve az XDC Networkkel való partnerség tökéletesen illeszkedik ügyfélközpontú filozófiánkhoz."

Azzal, hogy az XDC Network SBI VC Trade -del való partnersége révén belép a japán piacra, célul tűzi ki, hogy a kereskedelemfinanszírozási ágazat digitális átalakulását előmozdítsa, és globális vezető szerepet töltsön be a vállalatok és pénzintézetek számára kínált blokklánc-megoldások terén.


Amit az XDC Networkről tudni érdemes:

Az XDC Network nyílt forráskódú, karbonsemleges, nagyvállalati szintű, EVM kompatibilis, 1. rétegű blokklánc, amely 2019 óta működik sikeresen. A hálózat a konszenzust egy speciálisan delegált proof-of-stake (XDPoS) mechanizmuson keresztül éri el, ami lehetővé teszi a két másodperces tranzakciós időt, a földgáz költségét közel nullára redukálja (0,0001 dollár), kapacitása több mint 2000 tranzakció/másodperc (TPS), valamint interoperábilitást hoz létre az ISO 20022 pénzügyi üzenetküldő szabványokkal. Az XDC Networkön az új blokklánc felhasználási esetek széles skáláját lehet végrehajtani, amelyek biztonságosak, mérhetőek és rendkívül hatékonyak.

*Forrás: AETOSWire

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230531005569/hu/

Kapcsolat
Nadar Suresh
suresh@xinfin.org


Forrás: XDC Network


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.