OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 15. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)








2023. július 4., kedd 13:00

Friss péksütemény kerülhet a nehéz körülmények között élők asztalára Gödön
    Göd, 2023. július 4., kedd (OTS) - Nehéz körülmények között élőket, valamint segélyszervezetek által támogatott embereket segít Gödön a Samsung SDI most indult társadalmi szerepvállalás programja. Júniustól rendszeresen többszáz adag pékáru kerül a kezdeményezésben résztvevők asztalára.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230704_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230704_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230704_003.jpg

A Samsung SDI Hungary Zrt. a Fornetti Kft-vel együttműködve elkötelezte magát arra, hogy minden hónapban segít azoknak, akiknek a friss pékáruk megvásárlása élethelyzetük miatt problémát okoz. A Samsung SDI azért kezdeményezte a Fornetti bevonását, mert a vállalat területén működnek a Fornetti hálózat legnagyobb forgalmú üzletei és miután megismerték a vállalat dolgozói a készítményeiket, a vállalat vezetése ezeket elérhetővé szerette volna tenni a Gödön élő, rászoruló emberek számára. A program költségeit a két vállalat fele-fele arányban fedezi.

Alapítványokkal és segélyszervezetekkel együttműködve jutnak el a pékáruválogatások az érintetteknek. A program indulásának első hónapjában a gödi, nehéz körülmények között élő családokat segítő, Boldogságcseppek Alapítvánnyal, valamint a fogyatékkal élő embereknek otthon adó, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület fenntartásában működő Gondviselés Házával működnek együtt.

Az első, Boldogságcseppek Alapítvány szervezte ételosztáson közel 300 családnak adták át a pékáru csomagokat a vállalat munkatársai. A Gondviselés házában pedig mintegy 200 lakó fogyaszthatta el a friss süteményeket, kenyereket.

A Samsung SDI vezetése elkötelezett a helyi közösségek támogatása iránt. A vállalat olyan, már jelenleg is nagy sikerrel futó programjai, mint a gyermekes családokat segítő Babaverzum, vagy a gyermekek Mikulás ünnepségét gazdagabbá tévő iskolai Samsung SDI mikulás program mellet az új kezdeményezésben résztvevő alapítványok és szervezetek köre az idei év során folyamatosan bővülni fog.

###

A Samsung SDI-ről
A Koreai Köztársaságban székhellyel rendelkező Samsung SDI a világ vezető akkumulátor- és elektronikai anyagok gyártója, amely újra definiálja az elektromos járművek, energiatároló rendszerek és IT-eszközök világát. A vállalat az átalakulást és az innovációt ösztönzi, hogy a "kreatív energia- és anyagmegoldások vezetőjévé" váljon az e-mobilitás, az energetikai megoldások, valamint a félvezetők és kijelzők területén. A vállalat kötelezettséget vállal arra, hogy 2050-ig globálisan 100%-ban megújuló villamos energiát fog beszerezni. A legfrissebb hírekért látogasson el a Samsung SDI News oldalára a https://www.samsungsdi.com/sdi-news/list.html. címen.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.