OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2023. július 18., kedd 12:22

Tóth Nikolettet, a tavaly megsérült táncművészt támogatja a Margitszigeti Színház - Gyűjtést szervez a Margitszigeti Színház Tóth Nikolett táncművész részére
    Budapest, 2023. július 18., kedd (OTS) - Augusztus 4-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon mutatják be az ExperiDance Fergeteges című előadását. A lenyűgöző produkcióban - balesete előtt - Tóth Nikolett táncművész táncolta Sissi szerepét. Nikolett még 2022. június 27-én szenvedett súlyos koponya- és gerincsérülést, amikor a Jókai utcán keresztül a munkahelyére tartott, és akkor a művésznőre omlott egy lakóház épületrésze.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230718_001.jpg

A produkció ismert plakátján egy csodálatosan szép táncosnő, Tóth Nikolett arca látható. A Margitszigeti Színház vezetője, Bán Teodóra a Sissi produkció kampányának indítása előtt felkereste a balerinát, hogy amennyiben hozzájárulna, szeretné az eredeti kreatívval, a táncművésznő arcával elindítani a kommunikációt. Tóth Nikolett örömmel fogadta a lehetőséget, így tehát beleegyezésével, hamarosan láthatják a táncművész plakátjait Budapest utcáin.

A művésznő jelezte a beszélgetés során, hogy örömmel megtekintené a felújított és ismét színre kerülő Fergeteges című - Sissi életét feldolgozó - táncelőadást. A Margitszigeti Színház akadálymentesített, így a jelenleg kerekesszékben érkező, a baleset előtt a címszerepet alakító, táncművésznőt örömmel tudja fogadni a színház.
Weboldal: https://margitszigetiszinhaz.hu/margitszigeti-programok/fergeteges-sissi-legendaja/

Jótékonysági gyűjtés

A beszélgetés során kiderült, hogy a közeljövőben Tóth Nikolett előtt lehetőség nyílik új és korszerű, valószínűleg hosszan elhúzódó rehabilitációs kezelés indítására, melynek jelentős költségeire a művésznő és családja szívesen fogadja a kezdeményezett gyűjtési támogatást.

"A Margitszigeti Színház a Fergeteges című táncelőadáshoz kötődően jótékonysági gyűjtést szervez, a mielőbbi gyógyulás érdekében. A művésznő erős élni- és gyógyulni vágyása reményteljes felépülést prognosztizál." - mondta Bán Teodóra a Margitszigeti Színház ügyvezetője, aki - mint az Operaház volt balerinája - a legnagyobb szertetettel és nyitottsággal kér mindenkit, hogy a támogassa és segítse a gyógyulást, mely minden bizonnyal sikeres lesz.

"Kedves Teodóra!
Ezalatt a borzasztóan nehéz és megterhelő időszak alatt nagyon sok erőt ad és mélyen meghat, hogy nemcsak a nagyszerű barátaim, hanem milyen sok hihetetlenül nagylelkű és szerető ember próbál nekem segíteni, támogatni, ki ahogy tud, a felépülésem során. Mindez pedig még több erőt ad a gyógyulásomba vetett hitemhez. Tóth Nikolett"

Minden megváltott színházjegyből 1500 Ft a gyógyulásra

Az augusztus 4-én bemutatott előadásra jegyet váltók, minden jegyből 1500 Ft-tal támogatják a Tóth Nikolett megsegítésére létrehozott alapítványt.
Emellett a színház felkínálja a lehetőségét a közvetlenül adakozni kívánóknak, mindazoknak, akik együtt éreznek és a gyógyulást segítő kezelésekhez, a költséges eszközök beszerzéséhez segítséget kívánnak nyújtani, azt közvetlenül megtehetik a Tóth Nikolett Alapítvány részére, illetve az előadás helyszínén kihelyezett gyűjtőpontokon is.

Tóth Nikolett Alapítvány:
OTP bank: 11714051-21460409
Adószám: 19358796-1-42
IBAN: HU69117140512146040900000000

Egy szerelem ihlette Sissi produkció

Egy legendás szerelem ihlette a Sissi produkciót, melyben a ExperiDance Production táncosai és a 100 Tagú Cigányzenekar szólistái nyűgözik majd le a közönséget. A táncdráma hősei egy lázadó királyné, egy vakmerő gróf és egy csodaszép lány, akik eltáncolják a soha be nem teljesülő szenvedély hol felfokozott érzelmi, hol gyötrelmes pillanatait. Az ExperiDance táncosai ezen az estén sem okoznak majd csalódást a közönségnek. A tüzes magyar táncokat népszerű, nemzetközi és modern irányzatokkal szelídítik majd meg, vagy éppen fokozzák a végletekig. Sissi szerepét ezúttal Kapitány Dorottya alakítja, a további szerepekben pedig Rimár Izabella, Petrovics Petra, Vincze Levente Gergely, Benkő Dávid, Veres Tamás, Lugosi Fábián és Barna István lép színpadra augusztus 4-én.

https://margitszigetiszinhaz.hu/margitszigeti-programok/fergeteges-sissi-legendaja/
www.margitszigetiszinhaz.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.