OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 15. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2023. július 21., péntek 09:25

Dorogi Gabriella saját naplója a Mex rádióban/Embermesék - egy rádióműsor, ami megtanítja az embereket hálásnak lenni
    Budapest, 2023. július 21., péntek (OTS) - Július második felétől heti rendszerességgel lesznek hallhatóak a Mex Rádió hullámain a Napló riportereként ismertté vált Dorogi Gabriella Embermesék című sorozatának epizódjai. A népszerű és máig hiteles tévés személyiség Kőleves - Ha köved van, mindened van című könyvének legizgalmasabb és egyben legmegrázóbb történetei rávilágítanak arra, mennyi minden van körülöttünk, amiért hálásak lehetünk, de talán észre sem vesszük őket.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230721_001.jpg

Pozitív üzeneteket közvetítő műsoraival és politikailag semleges működési elveivel üde és ritka színfolt a Mex Rádió a hazai médiavilágban.

"Hetedik éve az a célkitűzésünk, hogy egy olyan alternatív lehetőséget nyújtsunk az emberek számára, amely az amúgy is nehézségekkel teli mindennapokat nem tetézi azzal, hogy - mint a legtöbb médium - a negatív történésekre fókuszál. Ehelyett arra törekszünk, hogy tartalmaink derűt, reményt és fejlesztő, előre vivő gondolatokat sugározzanak", avatott be Lantai Tamás, a Mex Rádió (https://mexradio.hu/) alapítója.

Ha köved van mindened van

Dorogi Gabriella a Napló riportereként közel 20 év alatt több száz riportot készített. A szerkesztőségben rövid időn belül ő lett az az újságíró, aki előtt olyan emberek is megnyíltak, akik másnak nem voltak hajlandóak nyilatkozni. Így azokat a témákat is rábízták, amelyektől egy érző ember szíve még kívülállóként is megszakad. Az ő tolmácsolásában ismerhettük meg többek között Márk felejthetetlen történetét is, aki mindössze négyévesen életét vesztette egy rutinnak számító mandulaműtét közben.

"Egy időben rengeteg író-olvasó találkozón vettem részt a Kőleves - Ha köved van, mindened van című könyvemmel, amely a legizgalmasabb és egyben legmegrázóbb történeteket tartalmazza. A jelenlévők kaptak egy üres papírt és egy tollat, és azt kértem tőlük, írják fel mindazt, amiért hálásak. Szinte minden társaságban akadtak olyanok, akik annyira sanyarúnak érezték a saját sorsukat, hogy üresen maradt előttük a papír. Ekkor levetítettem nekik Márk történetét, aminek hatására egyre bővültek a hálalisták, és hirtelen a korábban hezitálók kezében is elkezdtek buzgón forogni a tollak", mesélte Gabriella.

Kivel mi történt a riportok óta?

Az "Embermesék Dorogi Gabriellával a Mex Rádióban" című műsor hétfőn 9
és 10 óra között, valamint szombaton 8 és 9 óra között lesz hallható. Ősztől pedig a tervek szerint a bemutatott családok jelenlegi életébe nyerhetünk betekintést, megtudhatjuk, miként alakult a sorsuk a forgatás óta eltelt években.

"Nagyon várom, hogy azokkal az emberekkel, akik a legnehezebb időszakukban is nyitottak voltak felém, az életükbe engedtek, újra felvehessem a kapcsolatot, és bízom benne, hogy sok-sok pozitív fejleményről számolnak majd be", mondta Dorogi Gabriella, akivel július 23-án, a fonyódi Panoráma strandon személyesen is találkozhatnak azok, akik együtt ünneplik a Mex Rádióval a 7. születésnapját (https://www.facebook.com/events/610497147808350)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.