OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)










2023. augusztus 1., kedd 15:00

Új okosteremmel bővült a Károli Gáspár Református Egyetem
    Budapest, 2023. augusztus 1., kedd (OTS) - Az Információs és Kommunikációs Technológiák (IKT) Kutatóközpont 2023 májusától az újonnan megnyílt okostermében tartja személyes képzéseit, amely az ALEX BÚTOR és a Stiefel Interactive számítástechnikai vállalat támogatásának köszönhetően jött létre.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230801_003.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230801_004.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230801_005.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230801_006.jpg

A terem vadonatúj környezetben, barátságos hangulatban nyújtja a mai kor kényelmét és dizájnját. A digitális tábla mellett ergonomikus bútorok és modern számítástechnikai eszközök állnak a képzéseken résztvevők rendelkezésére. A modern technológiai megoldásokat az egyetem szakemberei egészítik ki, akik tudásukkal, a felsőoktatásban megszerzett tapasztalataikkal különböző előadások és kurzusok keretében az intézményben zajló oktatói és kutatói munkát támogatják.

Az okosterem kialakításának elsődleges célja a digitális osztálytermi megoldások fejlesztése, népszerűsítése és a pedagógusok számára történő megismertetése. Az IKT Kutatóközpont ennek köszönhetően olyan osztálytermet rendezett be, amely alkalmas a hallgatók általi használaton túl szakmai bemutatók és pedagógus-továbbképzések megtartására is. Az okosterem használatával az egyetem nemcsak a kor technikai követelményeinek megfelelően fejleszti infrastruktúráját, hanem az Alex Bútor és a Stiefel Interactive cégekkel történő együttműködés értelmében gyakorlati tapasztalatainak összegzésével segíti a jövőben esedékes további eszközfejlesztéseket is.

Az okosterem kialakításához az alábbi felszerelést kapta az intézmény:

Stiefeltől kapott eszközök:
Legamaster Evolve 75'' kijelző
Fali állvány motoros magasságállítással
OPS PC Windows operációs rendszerrel
Airserver képernyőmegosztó-rendszer
EPTZ kamera
Fehértábla oldalszárny készlet
Fehértábla kezdő készlet
szükséges kábelek (HDMI, USB)

Alex Bútortól kapott eszközök:
8 rekeszes Cube szekrény
Cube gardróbszekrény, 3 db puffal
8 db Flex szék
8 db okos trapéz asztal, tablettartóval


     Közkapcsolati és Kommunikációs Igazgatóság
     sajto@kre.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.