OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. augusztus 4., péntek 11:40

Egy magyar startup a részvényeit osztogatja a versenyén
    Tatabánya, 2023. augusztus 4., péntek (OTS) - 12 nap alatt 26 millió forintot gyűjtöttek a közösségi finanszírozási kampányunkban és most egy grafikai versenyt hirdetnek, ahol a győzteseknek tulajdonrészt adnak a cégükből.

    Az I Love Póló 2016-ban indult egy tatabányai panellakás kisszobájából, és a kezdeti kis vállalkozásból mára egy komoly, 6 üzlettel rendelkező egyedi póló nyomtató franchise hálózattá nőtte ki magát. 2020-ban, a Covid-19 járvány közepén valósították meg az országos terjeszkedést, amely figyelemre méltó teljesítmény a nehéz gazdasági körülmények között. Most azonban nemzetközi sikerek felé nyitnak, és e célból tőkét gyűjtenek a közösségi finanszírozási kampányukban. A Tőkeportálon 12 nap alatt 26 millió forintot sikerült összegyűjteniük, de ez még csak a kezdet.

Az I Love Póló nem csak a finanszírozásban és az üzleti modellben innovál: a "Grafikáért Céget" versenyük a magyar designer közösség számára egyedülálló lehetőséget kínál, ahol a nevezőknek póló designt szükséges tervezni. A győztesek a cég tulajdonosaivá válhatnak, részvényeket kapnak és így a cég eredményeiből is részesülnek a jövőben.

A cég tulajdonosa, Hudák Tibor kifejtette, hogy az I Love Póló nem csupán egy hagyományos webshop. Platformjuk lehetővé teszi, hogy a grafikus közösség kreatív munkái egyedi nyomtatott termékek formájában folyamatosan eljussanak a vásárlókhoz. Ezzel összekapcsolják az alkotókat a vevőkkel. A "Grafikáért Céget" verseny lehetőséget ad minden alkotó kedvű embernek, hogy részt vegyen a vállalkozás sikereiben.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.