OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. augusztus 16., szerda 09:33

Európa legnagyobb virágkiállítása az alábbi mottóval: "70 év fénypontjai - a nagy jubileumi virágkiállítás" Tullni Nemzetközi Kertészeti Vásár augusztus 31. és szeptember 4. között.
    Tulln, 2023. augusztus 16., szerda (APA/OTS) - Minden 1953-ban, egy Tulln főterén rendezett virágparádéval kezdődött. Ebből jött létre 70 év alatt a Tullni Nemzetközi Kertészeti Vásár, benne Európa legnagyobb virágkiállításával. A hagyomány 2023-ban is folytatódik: "70 év legjobbjai - a nagy jubileumi virágkiállítás" mottó alatt az elmúlt hét évtized csúcspontjai kerülnek bemutatásra: Ausztria legjobb kertészei és virágkötői 200.000 virágból egyedülálló virágművészeti alkotásokat mutatnak be az új Duna-csarnokban. A számos speciális kiállítás mellett 450 kiállító mutat be mindent a kertek és növények témakörében.

    Az elmúlt 70 év legjobb fénypontjai
Az elmúlt 70 év fénypontjai olyan csodálatos meséket mesélnek el virágnyelven, mint az Alice Csodaországban, a Harry Potter vagy a Love Story. Andy Warhol amerikai művész női fejek által ihletett festménye egy gigantikus virágtengerben jelenik meg. Bemutatásra kerül Claude Monet giverny-i tavirózsás tava. Az 1001 éjszaka és a Hófehérke című két tündérmese figurái életnagyságban, teljes virágdíszben lesznek láthatók. A kiállítás egy Afrikába és Ausztráliába, valamint az állatok világában egy egyszarvúhoz vezető, virágos, világkörüli utazással folytatódik. A virágparádé tökéletes lezárása lesz az elmúlt 70 év fénypontjainak.

Az ősz a legjobb időszak az ültetéshez
A Tullni Nemzetközi Kertészeti Vásáron virágok, virághagymák gyümölcs- és díszfák, növények, zöldségek, évelők és még sok minden más lesz megtalálható. Tökéletes alkalom arra, hogy le lehessen bonyolítani az otthon és a kert számára szükséges beszerzéseket, és tájékozódni lehessen a vásár újdonságairól.
A TULLNI NEMZETKÖZI KERTÉSZETI VÁSÁR - EURÓPA LEGNAGYOBB VIRÁGBEMUTATÓJÁVAL

Tények és adatok:
Nyitvatartási idő: augusztus 31., csütörtök és 2023. szeptember 4., hétfő között.
naponta 9.00 és 18.00 óra között nyitva
További információk a következő honlapon érhetők el: www.messe-tulln.at

Kérdések esetén az alábbi címen kaphat tájékoztatást:
Messe Tulln GmbH
Barbara Nehyba, MSc
Messegelände 1
3430 Tulln an der Donau
E-mail: messe@tulln.at

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.