OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. augusztus 17., csütörtök 13:14

A Prytania Media alapítói két további AAA stúdiót mutatnak be
    New Orleans, 2023. augusztus 17., csütörtök (Business Wire/OTS) - A Warner Brothers, a 343 Industries, az ArenaNet, a Blizzard, az Undead Labs és más iparági veteránok csatlakoznak a Prytania Media új, Fang & Claw és Dawon Entertainment nevű stúdióihoz - eff Strain (az ArenaNet társalapítója, az Undead Labs, a Crop Circle Games, a Possibility Space társalapítója, a Studios, Prytania Media társalapítója és elnöke) és Annie Delisi Strain (az Undead Labs, a Crop Circle Games, a Possibility Space társalapítója, a Prytania Media társalapítója és vezérigazgatója) örömmel mutatják be a Prytania Media stúdiócsalád két új AAA minősítésű tagját.

    A Fang & Claw a fantasy küzdősportok következő evolúcióját teremti meg a gyorsan növekvő versenyjáték piacon. A Transcend Fund 3 millió dolláros kezdeti beruházásával a stúdió egy veterán csapat köré épül, beleértve:

 - Jeremy Gaffney stúdióvezetőt (a Turbine Entertainment társalapítója, a Blizzard Entertainment vezető igazgatója)
 - Fleur Marty ügyvezető producert (a WB Games Montreal ügyvezető producere)
 - Chris Venturini kreatív igazgatót (az ArenaNet animációs igazgatója, az Undead Labs játékvezetője)
 - Horia Dociu művészeti igazgatót (a 343 Industries és a Sucker Punch Productions stúdió művészeti igazgatója)
 - Ben Scott műszaki igazgatót (az Undead Labs műszaki igazgatója és műszaki főigazgatója)

A Dawon Entertainment az első bejelentett feltörekvő piacok stúdiójaként csatlakozik a Prytania Media-hoz, amelynek székhelye az indiai Bangalore-ban található. Whitney Beltrán stúdió igazgató és díjnyertes játéktervező vezetésével a Dawon indiai fejlesztők kultúra központú játékait készíti el az indiai játékosok számára, felkarolva India lenyűgöző folklór-, művészeti, zenei és élvonalbeli technológiai szektorát.

A Fang & Claw és a Dawon Entertainment a Possibility Space és a Crop Circle Games testvérstúdiókhoz csatlakoznak a Prytania Media stúdióinak cégjelzése alatt.

Amit a Prytania Media-ról tudni érdemes

Az Annie Delisi Strain és Jeff Strain által 2021-ben alapított Prytania Media egy független, magántulajdonban lévő AAA fejlesztő stúdió portfóliója, amely globális szinten áttörést jelentő új játékok létrehozására összpontosít. Jelenleg a világszerte több mint 150 játékfejlesztőt, üzleti és támogató személyzetet foglalkoztató Prytania Media a Mosaic Initiative és a Prytania Media Scholars programjainkon keresztül aktívan toboroz, képez ki és vesz fel alulreprezentált/elhanyagolt hátterű egyéneket stúdiócsaládunkba.

Amit a Crop Circle Games-ről tudni érdemes

A 2021-ben Prytania Media stúdióként alapított Crop Circle Games, amelyet a Transcend Fund és más stratégiai partnerek összesen 23 millió dolláros kezdeti befektetéssel támogattak, a narratív sandbox játékok következő generációját definiálja a globális játékosközösség számára.

Amit a Possibility Space-ről tudni érdemes

A Transcend Fund 3 millió dolláros kezdeti beruházásával, valamint egy jelentős kiadóval kötött fejlesztői együttműködéssel 2021-ben Prytania Media stúdióként alapított Possibility Space egy ambiciózus új társadalmi szerepjáték platformmal erősíti a globális alkotói közösséget.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.


Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230816106507/hu/

Kapcsolat
Média érdeklődések:
Elise Favis // Prytania Media
elise@prytania.co

    
E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.