OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. október 16., hétfő 09:11

A Medisca további lépéseket tesz az innovatív technológiáinak védelme érdekében
    Plattsburgh, N.Y., 2023. október 16., hétfő (Business Wire/OTS) - A Medisca pert indít a FlackTek ellen szabadalmi jogsértés miatt. - A Medisca megtette a következő lépést annak érdekében, hogy megvédje az évtizedekkel ezelőtti stratégiai kutatási és fejlesztési (K+F) beruházásait, amelyek végeredményben az iparágban vezető szerepet betöltő Medisca MAZ® laboratóriumi keverő kifejlesztéséhez vezettek. A Medisca MAZ keverő hatékony, egységes és kiváló minőségű megoldást kínál több száz készítmény elegyítéséhez, és szabadalmi oltalmát világszerte szilárd szabadalmi portfóliók biztosítják.

    Annak ellenére, hogy a Medisca jelentős lépéseket tett annak érdekében, hogy tájékoztassa az iparágat a szabadalmi portfóliójáról, néhány vállalat továbbra is kínál olyan termékeket, amelyek sértik a Medisca szellemi tulajdonhoz fűződő jogait. Nagy értékkel bíró jogainak védelme és a vállalatok közötti tisztességes verseny biztosítása érdekében a Medisca pert indított a Fagron B.V., HiperScan GmbH, és a Gako Deutschland GmbH ellen, amiért megsértették a 3,538,071 számon bejegyzett európai szabadalom németországi megfelelőjét. A keresetet a müncheni kerületi bírósághoz nyújtották be, amelyben jogorvoslatként bírósági határozat meghozatalát és pénzbüntetés kiszabását kérelmezték.

A mai nappal a Medisca az Egyesült Államokra is kiterjesztette jogérvényesítési törekvéseit azáltal, hogy keresetet nyújtott be a dél-karolinai körzeti bírósághoz a FlackTek ellen az Egyesült Államokban a 10,420,705, 10,765,600, 11,090,224, 11,096,864, 10,231,903, és 10,993,876 számon bejegyzett szabadalmak megsértéséért. A korábban benyújtott németországi keresethez hasonlóan az amerikai eljárásban is határozathozatalt és pénzbüntetés kiszabását kérelmezték jogorvoslatként. A keresetben az is szerepel, hogy a FlackTek SpeedMixer termékének PCCA általi használata és értékesítése állítólagosan sérti a Medisca szabadalmi jogait.

"Elkötelezettek vagyunk egy olyan tisztességes és versenyen alapuló globális piac iránt, amelyben tiszteletben tartják az innovációt és a szellemi tulajdont," nyilatkozta Panagiota Danopoulos (SVP Global Strategy & Innovation). "Ezért a közelmúltban indított németországi per mellett most újabb lépéseket teszünk annak biztosítása érdekében, hogy szabadalmainkat a világon mindenhol tiszteletben tartsák.

A Medisca reméli, hogy a mai napon benyújtott kereset valamennyi versenytársat ismételten emlékeztetni fogja arra, hogy tiszteletben kell tartaniuk a Medisca szellemi tulajdonát. A gyógyszerkészítési ipar (például a gyógyszeripar és a kannabiszipar) támaszkodik a Medisca MAZ laboratóriumi keverő által nyújtott minőségre és hatékonyságra. A Medisca folyamatos K+F és szellemitulajon-jogokra vonatkozó stratégiái továbbra is biztosítani fogják, hogy valamennyi gyógyszerkészítő vállalkozás igénybe vehesse azokat a kiváló minőségű termékeket, amelyeket megérdemel.


Amit a Medisca-ról tudni kell:

A Medisca egy olyan globális vállalat, amely Észak-Amerikában, Ausztráliában és Európában rendelkezik székhellyel, és olyan erős partnerségek kiaknázásával járul hozzá az egészségügy fejlesztéséhez, amelyek egyénre szabott megoldásokat kínálnak és határozottan elkötelezettek a minőség és az innováció iránt. A Medisca egy több mint 30 éve létrejött B2B vállalkozás, amely szilárd alapokkal rendelkezik a gyógyszerészeti keverékalkotó termékek ellátása terén, és átfogó megoldásokat kínál hozzáadott értékkel bíró, konzisztens, reszponzív és lojális vállalatként. A Partners in Wellness tagjaként a Medisca töretlenül elkötelezett az iránt, hogy számos szükségletet kielégítve javítsa az emberek életét. További információkért keressék fel a www.medisca.com weboldalt, és kövessenek minket a LinkedInen, a Facebookon, a Twitteren, és a YouTube-on.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20231013762726/hu/

Kapcsolat
Adam Pinsky
Kommunikációs Igazgató
apinsky@medisca.com
1-800-932-1039


Forrás: Medisca


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.