OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. október 17., kedd 11:40

A LiveRamp és a Yahoo partnersége a címezhetőség bővítéséért a hirdetési ökoszisztémában (1. rész)
    New York, 2023. október 17., kedd (Business Wire/OTS) - Kiadók, marketingesek és sokan mások használhatják ki a jobb "post-signal" összekapcsolhatóságot - A LiveRamp (NYSE: RAMP), vezető adategyüttműködési platform és a Yahoo ma bejelentették partnerségük kiterjesztését a címezhetőség kibővítése, az elérhetőség és az átjárhatóság erősítése érdekében a hirdetési ökoszisztémán belül. Ezzel a partnerséggel a LiveRamp hitelesített forgalmi megoldását (Authenticated Traffic Solution) használó kiadók mostantól előnyt kovácsolhatnak a Yahoo ConnectID cookie nélküli azonosítási megoldásából, és további címezhető keresletet szabadíthatnak fel.

    Továbbá a Yahoo DSP-t használó márkák nagyobb eléréssel számolhatnak a Yahoo ConnectID-nak köszönhetően, amely a RampID és a LiveRamp hitelesített forgalmi megoldása megnövelt méretének előnyeit élvezheti.

A Yahoo ConnectID-t az Egyesült Államokban közel 200 millió hitelesített felhasználó közvetlen fogyasztói kapcsolatai működtetik, lehetővé téve a többcsatornás címezhető készletet a Yahoo saját üzemeltetésű tulajdonai és több ezer más kiadói domainen keresztül. A RampID és a LiveRamp hitelesített forgalmi megoldása áll a LiveRamp személyalapú azonosítási megközelítése mögött, lehetővé téve a hitelesített címezhetőséget böngészőkön, mobileszközökön és CTV-n keresztül, több száz célállomásra kibővítve. Az ügyfelek képesek lesznek mélyebb ügyfélkapcsolatokat kialakítani, értéket teremteni az ügyfél által megtett út során, és közben ellenőrizni az adatokat.

A LiveRamp hitelesített forgalmi megoldását használó kiadók minimális ráfordítással képesek lesznek a Yahoo ConnectID-val való integrációra, és hatékonyabban tudják pénzzé tenni a címezhető kínálatát. Már több mint 450 márka dolgozik együtt a LiveRamppal, hogy első feles adataik felhasználásával személyre szabja a fogyasztói élményeket.

A kiadók és a marketingesek minden további beállítás vagy a megfelelő méretű hitelesített közönséghez szükséges erőforrás nélkül profitálhatnak ebből a partnerségből, személyre szabott élményeket kínálva mindenhol, ahol szükséges. A kiadók bevétele várhatóan növekszik a hitelesített forgalmi megoldáson keresztül elért hitelesített készletükön, mivel a Yahoo ConnectID mostantól azonosítóként is elérhető lesz. Továbbá, azok a marketingesek, akik a "post-signal" veszteségre keresnek megoldást, a hitelesített felhasználók szélesebb körét fogják elérni olyan kiadóknál, amelyek a RampID-t és/vagy a Yahoo ConnectID-t használják a Yahoo DSP-n keresztül.

"Komolyan hiszünk a hitelesített címezhetőségben, és ez a partnerség nagyobb elérést tesz lehetővé, amely túlmutat a harmadik fél jelvesztésén" - mondta Elizabeth Herbst-Brady, a Yahoo értékesítési és marketing igazgatója. "Megkönnyítjük a marketingesek és a kiadók számára, hogy kihasználják ezeket a megoldásokat és maximalizálják az eredményeket, egyúttal támogatjuk a zökkenőmentesebb tranzakciókat a nyílt weben."

"A Yahoo a hitelesített azonosítás határozott szószólója, és a DSP-n és a Yahoo ConnectID-n megvalósuló összekapcsolhatóság, amelyet partnerségünk lehetővé tesz, jobb élménnyé teszi "post-signal" világot a marketingesek számára a mai világnál" - mondta Travis Clinger, a LiveRamp aktiválásért és címezhetőségért felelős alelnöke. "A marketingesek és a kiadók most még nagyobb rugalmasságot kapnak az ügyfél által bejárt út eléréséhez, személyre szabásához és méréséhez." (folyt.)



2023. október 17., kedd 11:41

A LiveRamp és a Yahoo partnersége a címezhetőség bővítéséért a hirdetési ökoszisztémában (2. rész)
    New York, 2023. október 17., kedd (Business Wire/OTS) -

    
Amit a LiveRampről tudni érdemes

A LiveRamp adategyüttműködési platformot a világ leginnovatívabb vállalatai választják. A LiveRamp úttörő szerepet tölt be a vásárlói adatvédelem, az adatetika, a vállalati identitás területén, és új szintet határoz meg az összekapcsolt ügyfélkép felépítéséhez páratlan tisztasággal és környezettel, miközben megvédi a nagyra becsült márkát és a vásárlói bizalmat. Legyenek bárhol is az adatok, a LiveRamp teljes rugalmasságot kínál az együttműködéshez, hogy támogassa az adategyüttműködési felhasználás legszélesebb körét - szervezeteken belül, márkák között és a legmagasabb színvonalat képviselő partnerek első számú globális hálózatán keresztül.

Több száz világszintű innovátor, köztük ikonikus fogyasztói márkák és technológiai óriások, bankok, kiskereskedők és vezető egészségügyi vállalatok fordulnak a LiveRamphez, hogy tartós márka- és üzleti értéket építsen oly módon, hogy elmélyíti az ügyfelek elkötelezettségét és hűségét, új partnerségeket aktivál és maximalizálja a belső féltől származó adatok értékét, miközben élen jár a gyorsan változó megfelelési és adatvédelmi követelmények terén. A LiveRamp székhelye a kaliforniai San Franciscóban található, és irodákat működtet szerte a világon. További információ a www.liveramp.com weboldalon.


Amit a Yahoo-ról tudni érdemes

A Yahoo közel 900 millió embert ér el szerte a világon, közelebb hozva őket a pénzügyekhez, a sportokhoz, a vásárláshoz, játékokhoz és a hírekhez - megbízható termékekkel, tartalommal és technológiával, amelyek meghatározzák a napjaikat. Partnereink számára teljeskörű platformot kínálunk az üzleti vállalkozásokhoz, hogy fokozni tudják a növekedést és érdemi kapcsolatokat létesítsenek a hirdetések, a keresés és a média területén. További információért, kérjük látogasson el yahooinc.com weboldalra.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20231016095869/hu/

Kapcsolat
Michelle Millsap
pr@liveramp.com

Forrás: LiveRamp


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.