OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2023. november 15., szerda 12:21

Az UEFA a KIPSTA-t választotta az UEFA Európa Ligában és az UEFA Európa Konferencia Ligában
    Tourcoing, 2023. november 15., szerda (OTS) - A francia első és másodosztály valamint a belga első osztály után, a KIPSTA lesz hivatalos meccslabda beszállítója az UEFA Európa Liga és a Konferencia Liga eseményeinek is 2024-2027-es szezonban.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20231115_004.jpg

A KIPSTA tovább fejlődik a professzionális labdarúgásban. A 2024-2025-ös szezontól kezdődően három évig a (2026-2027-es szezon végéig) a DECATHLON futball márkája szállítja az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga hivatalos meccslabdáit. Portugáliától Azerbajdzsánig, a Feröer-szigetektől Törökországig ezeken a tornákon az összes mérkőzést a KIPSTA által tervezett és gyártott hivatalos mérkőzés labdákkal játsszák majd.

A KIPSTA, melynek központja a Lille-ben, a Kipstadiumban található, több éve gyárt olyan hivatalos meccslabdákat, amelyek megfelelnek a francia első- és másodosztály (Ligue 1 Uber Eats és Ligue 2 BKT), valamint a belga első osztály (Jupiler Pro League) legmagasabb technikai követelményeinek.

A meccslabda hőragasztott (varrásmentes) paneleinek köszönhetően a KIPSTA hivatalos meccslabdái kiemelkedő gömbformát és tartósságot kínálnak. A dombornyomott kialakításnak és texturált, szivaccsal bélelt borításának köszönhetően fokozott játékélményt biztosít. A KIPSTA hivatalos meccslabdáit rendkívül stabil iránytartás jellemzi. A Franciaországban tervezett, tesztelt és gyártott KIPSTA hivatalos meccslabdák FIFA QUALITY PRO tanúsítvánnyal rendelkeznek.

"Az UEFA döntése elismeri a KIPSTA szakértelmét és képességét, hogy olyan magas szintű technikai terméket kínáljon, amely megfelel a profi szint elvárásainak is. Egyben megerősíti a KIPSTA csapatok elkötelezettségét a futball szeretete iránt, legyen szó amatőr vagy profi szintről világszerte." - kommentálta Fabien Brosse, a DECATHLON termék- és sportigazgatója

"Nagy örömünkre szolgál a KIPSTA-t, mint hivatalos meccslabda beszállítót bejelenteni, most, hogy egyesítjük erőinket egy olyan márkával, amely osztozik az innováció, a minőség és a játék iránti szenvedélyünkben. A KIPSTA tapasztalata a kiváló minőségű labdák előállításában és a sport iránti elkötelezettsége óriási előnyt jelent majd, ahogy az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga új korszakba lép." - mondta el Guy-Laurent Epstein, az UEFA marketing igazgatója

A DECATHLON-RÓL ÉS KIPSTA-RÓL

A DECATHLON a világ legnagyobb sportszer-kiskereskedője, több mint 1700 üzlettel több mint 70 országban. Integrált üzleti modelljével a DECATHLON olyan innovatív sportszerek tervezésére és gyártására specializálódott, amelyek célja, hogy örömet szerezzenek és megmozgassák az embereket a sport csodáin keresztül szerte a világon.

A DECATHLON csapatsportjainak márkája, a KIPSTA 2016 óta a futball termékek tervezésére szakosodott. Az észak-franciaországi székhelyű márka küldetése, hogy termékeivel segítséget nyújtson a labdarúgóknak mindennapjaik során. A KIPSTA elkötelezte magát a kiválóság mellett, azzal, hogy felhasználóinak magas minőségű termékeket kínál - legyen szó akár profi szintről - a lehető legelérhetőbb áron.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.