OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2023. november 27., hétfő 13:32

A Decathlon lesz az AG2R LA MONDIALE kerékpáros csapatok társ névadó szponzora 2024. január elsejétől (1. rész)
    Budapest, 2023. november 27., hétfő (OTS) - A csapatok a Van Rysel kerékpárjait, sisakjait és szemüvegei használják majd a versenyeken.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20231127_004.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20231127_005.jpg

2024. január 1-jétől a DECATHLON öt évre vállalta, hogy az AG2R LA MONDIALE három kerékpáros csapatának fő társ szponzora lesz lesz:

- A WorldTour csapat "DECATHLON AG2R LA MONDIALE Team", amely 28 versenyzőből áll;
- "DECATHLON AG2R LA MONDIALE Kontinentális csapat, amely 10 versenyzőből áll;
- "DECATHLON AG2R LA MONDIALE U19 Team", amely 15 versenyzőből áll.

Hat új versenyző csatlakozik a WorldTour csapathoz 2024-ben: Bruno Armirail, Sam Bennett, Dries De Bondt, Victor Lafay, Gianluca Pollefliets és Sander De Pestel.

A VAN RYSEL, a DECATHLON kerékpáros márkája lesz a csapatok kerékpárjainak, sisakjának és szemüvegeinek gyártója és beszállítója.

A DECATHLON érkezése 2024. január elsejével új fejezetet nyit az AG2R LA MONDIALE kerékpáros csapatának történetében, 32 évvel azután, hogy Vincent Lavenu megalapította azt. A partnerségük 5 évre szól.

Az AG2R LA MONDIALE csoport 1997 óta a csapat történelmi partnere, 2022 júniusa óta pedig részvényese. A DECATHLON-nal való új partnerség egy fontos lépés azon sikerek elérése felé, melyet a csapat a 2024-es szezonban kiűzött maga elé.

A DECATHLON AG2R LA MONDIALE csapatok versenyzői számíthatnak a VAN RYSEL, a DECATHLON csoport országúti kerékpár márkájának szakértelmére és tudására, amely felszereli őket kerékpárokkal, sisakokkal és szemüvegekkel.

Ez a partnerség két nagy francia vállalat szándéka arra, hogy egy ambiciózus sport projektben osztozzanak közös értékeik mentén, a szolidaritás és az elérhetőség jegyében.

A DECATHLON számára ez egyúttal lehetőséget biztosít arra is, hogy nevét egy olyan népszerű sportághoz kapcsolja, amelynek elismert értékei az elkötelezettség, a szolidaritás és a szenvedély, és ezáltal minél több embernek adjon kedvet a kerékpározáshoz.

A DECATHLON és az AG2R LA MONDIALE partnersége során három csapatot támogat:

- A "DECATHLON AG2R LA MONDIALE TEAM" WorldTour csapat, amelynek célja, hogy minél több győzelmet arasson a nagy nemzetközi versenyeken;
- A "DECATHLON AG2R LA MONDIALE Development Team" kontinentális csapat.
- A "DECATHLON AG2R LA MONDIALE U19 Team" junior csapat.

Az utóbbi kettőt "New Gen" néven csoportosítják majd. Egy olyan képzési projektet alkotnak, amelynek célja a jövő bajnokainak felkutatása és fejlesztése.

A csapat autóinak/járműveinek hivatalos szállítója 2024-ben a Citroën lesz..

Barbara MARTIN COPPOLA, a DECATHLON vezérigazgatója:
"Ez egy igazán jelentős pillanat a DECATHLON történetében. 1976-os alapításunk óta a kerékpárok kulcsfontosságú szerepet játszottak fejlődésünkben és növekedésünkben. Világszerte gyermekek milliói tanultak meg először kerékpározni a DECATHLON-nal, és felnőttek milliói használják kerékpárjainkat nap mint nap, ezért hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy most egy WorldTour csapat a mi kerékpárjainkon, a mi nevünk alatt fog versenyezni. A DECATHLON küldetéséhez híven (Move people through the wonders of sport) a játszótértől a dobogóig segít eljutni, és ez a partnerség pontosan ezt az utat testesíti meg."

Bruno ANGLES, az AG2R LA MONDIALE vezérigazgatója:
"Az egész AG2R LA MONDIALE csoport nagyon büszke arra, hogy 2024. január 1-jétől partnerként üdvözölheti a DECATHLON-t. Ebben az együttműködésen megmutathatjuk közös értékeinket a közösség, a szolidaritás és a harmonikus együttélésre való törekvés. Történelmi szponzorként és most már részvényesként 26 éve dolgozunk a csapat támogatásán. A DECATHLON-nál jobb partnert nem is találhatnánk, hogy ezt közösen folytassuk, és együtt érjük el ambícióinkat, hogy megnyerjük a legnagyobb nemzetközi versenyeket."

Vincent LAVENU, a csapat sportigazgatója:
"Örülök, hogy újra együtt dolgozhatok a DECATHLON-nal, és hogy folytathatjuk a 2000 és 2007 között kezdődött ígéretes történetet, amikor is ez a nagyszerű cég volt a csapat kerékpár szponzora. Ez idő alatt hat győzelmet arattunk a Tour de France-on. Az AG2R LA MONDIALE, amelynek hűsége és elkötelezettsége garantálta a csapat stabilitását és hosszú életét, valamint a DECATHLON közötti partnerség kihívást jelent számunkra, és arra ösztönöz, hogy új irányt vegyünk. Az a célunk, hogy együtt érjünk el nagy győzelmeket a nemzetközi peloton három területén: a WorldTour versenyeken, kontinentális szinten és a juniorok között.

Nicolas PIERRON, a VAN RYSEL igazgatója:
"VAN RYSEL, a flandriai márka, 2019-es megalapítása óta arra törekszik, hogy a profi peloton egyik fő márkájává váljon. Mérnökeink és tervezőink ultra magas követelményeket támasztanak az ultra-teljesítmény elérése érdekében. Együttműködünk szakértőkkel (ONERA, SWISS SIDE) és profi versenyzőkkel, hogy győzelemre kész termékekkel érkezzünk a rajtvonalhoz. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy kerékpárjainkat, sisakjainkat és szemüvegeinket az AG2R LA MONDIALE csapatai, köztük az UCI WorldTour nagy múltú csapata választotta. Izgatottan és lelkesen várjuk a szezon kezdetét." (folyt.)



2023. november 27., hétfő 13:32

A Decathlon lesz az AG2R LA MONDIALE Kerékpáros csapatok társ névadó szponzora 2024. január elsejétől (2. rész)
    Budapest, 2023. november 27., hétfő (OTS) -

    A DECATHLON AG2R LA MONDIALE Team 2024-ben nyolc különböző nemzetiségű 28 versenyzőből áll majd:
Bruno Armirail (FRA)
Sam Bennett (IRL)
Clément Berthet (FRA)
Franck Bonnamour (FRA)
Geoffrey Bouchard (FRA)
Benoît Cosnefroy (FRA)
Dries De Bondt (BEL)
Sander De Pestel (BEL)
Stan Dewulf (BEL)
Felix Gall (AUT)
Pierre Gautherat (FRA)
Dorian Godon (FRA)
Jaakko Hänninen (FIN)
Jordan Labrosse (FRA)
Victor Lafay (FRA)
Paul Lapeira (FRA)
Oliver Naesen (BEL)
Ben O'Connor (AUS)
Aurélien Paret-Peintre (FRA)
Valentin Paret-Peintre (FRA)
Nans Peters (FRA)
Gianluca Pollefliet (BEL)
Nicolas Prodhomme (FRA)
Valentin Retailleau (FRA)
Damien Touzé (FRA)
Bastien Tronchon (FRA)
Andrea Vendrame (ITA)
Lawrence Warbasse (USA)

A DECATHLON AG2R LA MONDIALE Development Team 10 versenyzőből, köztük négy különböző nemzetiségű versenyzőből áll majd 2024-ben.
Léo Bisiaux (FRA)
Arthur Blaise (FRA)
Oscar Chamberlain (AUS)
Noa Isidore (FRA)
Antoine L'Hote (FRA)
Tom Donnenwirth (FRA)
Killian Verschuren (FRA)
Daniel Weis Nielsen (DEN)
Rasmus Pedersen (DEN)
Baptiste Veistroffer (FRA)

A DECATHLON AG2R LA MONDIALE U19-es csapata jelenleg hét nemzet 15 versenyzőjéből áll:
Hugo Boucher (FRA)
Louic Boussemaere (BEL)      
Louis Chaleil (FRA)
Marius Innhaug Dahl (NOR)
Rory Gravelle (WLS) (GBR)
Carter Guichard (NZL)
Valentin Martinet (FRA)
Braden Reitz (USA)
Ron Rooni (EST)
Xander Scheldeman (BEL)
Simon Schwartz (FRA)
Paul Seixas (FRA)
Aubin Sparfel  (FRA)
David Thompson (USA)
Théophile Vassal (FRA)

Van Rysel termékek:
https://vanryselcycling.com/born-to-win

A 2024-es kerékpárok:
     -        RCR PRO DURA ACE Di2
     -        XCR DURA ACE Di2

2024-es sisakok:
     -        RCR
     -        FCR
     -        XCR

2024-es szemüvegek:
     -      PERF 900
     -    PERF 900 LIGHT

A fotók és videók megtekinthetők itt: https://www.mediadecathlon.com/api/wedia/cart/viewShare/edb8519a-235a-481b-852e-9b1b8fad459b

A DECATHLON & VAN RYSEL-ről
A DECATHLON a világ legnagyobb sportcikk-kiskereskedője, több mint 1700 üzlettel több mint 70 országban. Integrált üzleti modellje révén a DECATHLON olyan innovatív sportcikkek létrehozására és gyártására specializálódott, amelyek célja, hogy a sport örömei révén világszerte örömet szerezzenek és megmozgassák az embereket.
A VAN RYSEL a DECATHLON országúti kerékpár márkája. A 2019-ben alapított cég a nagy teljesítményű kerékpározás számára fejleszt termékeket. Az elit technológia iránt szenvedélyesen elkötelezett tervezők a legmagasabb szintre helyezik a mércét, hogy mind a profi versenyzők, mind az amatőr pelotonok igényeit kielégítsék.

Az AG2R LA MONDIALE-ról
Az AG2R LA MONDIALE a szociális védelem és a vagyonkezelés specialistája Franciaországban, magánszemélyek, vállalatok és iparágak biztosításával, az egészség védelme, a vagyon és a jövedelem biztosítása, az élet balesetei elleni védelem és a nyugdíjra való felkészülés érdekében. A csoportnak több mint 15 millió biztosítottja van, és naponta 500 000 vállalatot támogat. Az AG2R LA MONDIALE közel 15 000 alkalmazottal van jelen Franciaország egész területén és a tengerentúli területeken. A paritáson és a kölcsönösségen alapuló irányítási struktúrával a csoport egy egyedülálló szociális védelmi modellt gondoz, amely szorosan összekapcsolja a jövedelmezőséget, a szolidaritást és a teljesítményt. Az AG2R Agirc-Arrco és az AG2R Prévoyance szociális programok részeként, és általánosabban a társadalom iránti elkötelezettségének részeként az AG2R LA MONDIALE naponta dolgozik a méltó öregedés előmozdításán, az egyének és a helyi közösségek igényeinek megfelelően.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.