OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. december 4., hétfő 10:45

Rangos ingatlanszakmai díjat nyert az INPARK
    Budapest, 2023. december 4., hétfő (OTS) - Zsinórban másodszor nyerte el az egyik legrangosabb ingatlanszakmai díjat, a CRE AWARDS BTS kategóriáját az INPARK, Magyarország meghatározó ipariingatlan-fejlesztő cégcsoportja. A BTS ("build to suit") kategóriában a teljes mértékben a megrendelő igényei szerint épített ipari létesítmények versengenek. Az állami tulajdonú cég a Honeywell számára épített nagykanizsai üzemmel nyerte el az idei díjat, míg tavaly az Airbus Helicopters gyulai létesítményével győzött. Az INPARK története legsikeresebb évében, 2022-ben közel 80.000 négyzetméter ipari csarnokot adott át 5 különböző helyszínen.

    A CRE Real Estate Awards az egyetlen, valóban nemzetközi kereskedelmi ingatlanos rendezvény Magyarországon, több mint 250 résztvevővel. Az eseményen számos kategóriában díjazzák az adott év kiemelkedő teljesítményeit a kereskedelmi ingatlanok területén, megválasztják többek között az év szakemberét, az év vállalatát vagy az év projektjét is. Utóbbi kategóriában elsősorban a kereskedelmi siker, a környezetvédelmi fejlesztési elvek és gyakorlatok, valamint a tervezés minősége, az épület hatékonysága és a helyszín minősége alapján rangsorolva.

Az idei győzelem sorozatban a második, ezzel a díj történetének egyik meghatározó szereplőjévé vált a magyar állami tulajdonú ipariingatlan-fejlesztő cégcsoport, az INPARK, amely 2022 után 2023-ban is a legjobb BTS projekt kategóriában diadalmaskodott. Ebben a kategóriában a "build to suit" ipari ingatlanok versenyeznek, melyeket teljes mértékben a megrendelő igényei szerint építettek. Idén a Honeywell nagykanizsai üzemét találta legjobbnak a zsűri, ahol a nemzetközi cég gyártási és raktározási részlege talált új otthonra. Tavaly az Airbus Helicopters gyulai létesítményével győzött az INPARK.

"Ipari ingatlanfejlesztő cégként Magyarország 18 városában, közel 900 hektáron vagyunk jelen, ezzel a hazai piac legnagyobb fejlesztési telekportfólióját mondhatjuk a magunkénak. Történetünk legsikeresebb évében, 2022-ben közel 80.000 négyzetméter ipari csarnokot adtunk át 5 különböző helyszínen. Környezettudatos és fenntartható fejlesztéseinkkel a hazai és nemzetközi piac meghatározó szereplőjévé léptünk elő" - fogalmazott a díj kapcsán Lonkai Gabriella, az INPARK márkát létrehozó NIPÜF Zrt. üzletfejlesztési igazgatója.

Hozzátette: a cégcsoport célja, hogy értéknövelt szolgáltatásokkal még vonzóbbá tegye a magyarországi ipari parkokat, folyamatosan bővítse ügyfélkörét, támogatva ezzel a magyar gazdaság fenntartható, sikeres növekedését és a további munkahelyteremtést.

Az INPARK-ról
Az INPARK a magyar állami tulajdonú NIPÜF Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt. cégcsoportjának márkaneve. Az ipariingatlan-fejlesztő cégcsoport tevékenységi körét gyártó, logisztikai és raktárlétesítmények építése alkotja, magyar és nemzetközi ügyfelek számára.

Sztenderd és testre szabott ipari ingatlanok bérleti lehetőségét nyújtja, fejlesztési telkeket kínál eladásra. Gyors, rugalmas, átfogó ingatlanmegoldásokat, teljes körű szolgáltatást nyújt a megfelelő telek kiválasztásától az infrastrukturális előkészítésen át a tervezési, engedélyezési folyamatokig és kivitelezésig, hosszú távú ingatlankezelési stratégiával.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.