OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2023. december 5., kedd 11:40

A Best of Balaton arra kíváncsi, miért érdemes ilyenkor a Balatonra látogatni? / Vár a balatoni tél!
    Budapest, 2023. december 5., kedd (OTS) - December elején rendhagyó módon Budapesten találkoztak a 10 éves MOL Nagyon Balaton és a Best of Balaton program legfontosabb szereplői. Az apropó kettős: a Best of Balaton neves kurátorai ismét a közönség ajánlásait várják. Arra kíváncsiak, melyek azok a helyek, események, amelyeket a főszezonon túl is érdemes felkeresni. "Vár a balatoni tél" - így hangzik a felhívás, amelyre a www.bestofbalaton.hu oldalon december 31-ig várják az ajánlatokat. Az éppen 10 éve indult MOL Nagyon Balaton program idén a vártnál is több vendéget vonzott a tó környékére - emelte ki Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. Igazgatóság elnöke. Az alapítók és partnereik az elmúlt 10 évet együtt értékelték.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20231205_001.jpg

Vár a balatoni tél!
A Best of Balaton program a MOL Nagyon Balaton szervezésében harmadik éve egyre több ajánlattal hívja fel a turisták figyelmét arra, hogy miért érdemes ellátogatni a legnagyobb tavunk környékére. A Best of Balaton kínálata deklaráltan személyes, hiszen a kurátorai kivétel nélkül hiteles és népszerű celebek, akik köztudottan rajonganak a Balatonért. Gianni, Gyurta Dani, Lábas Viki, Marsalkó Dávid, Tilla, Trokán Nóra, Ördög Nóra és Vecsei H. Miklós eddig kilencven izgalmas ügyet, helyet és személyeket ajánlott, kivétel nélkül olyanokat, amelyek miatt ők szerethetik a Balatont. Most a balatoni turistákhoz fordulnak kérésükkel. "Sokak számára a Balaton eleve négyévszakos hely, még akkor is, ha igazán a nyári időszakban telik meg élettel. Most azoknak szól a felhívásunk, akik jól ismerik a Balaton téli, koratavaszi arcát, azokat a helyeket és eseményeket, amelyeket ilyenkor is fel lehet keresni, vagy éppen ilyenkor érdemes igazán! A december 20-ig beérkező ajánlatokból válogatunk és a legérdekesebbeket a két ünnep között mutatjuk be." - mondta el Tilla, a Best of Balaton kurátora.
Az ajánlók a MOL Nagyon Balaton eseményei közül a STRAND Fesztiválra, a Balaton Piknikre, a Paloznaki Jazzpiknikre, a Művészetek Völgyére és a VeszpémFestre VIP-bérletet nyerhetnek. A javaslatokat a www.bestofbalaton.hu oldalon várják.

10 éves a MOL Nagyon Balaton
2013-ban indult útjára a MOL Nagyon Balaton, amely az alapítók, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert szándéka szerint "ernyőként" fogja össze azóta is a Balaton legértékesebb, legizgalmasabb kulturális eseményeit, turisztikai ügyeit. A MOL Nagyon Balaton tagja többek között a Balaton Sound, a Kultkikötő, a Művészetek Völgye, a Paloznaki Jazzpiknik, a STRAND Fesztivál, az UltraBalaton, a VeszprémFest, a Veszprémi Utcazene Fesztivál, a Balaton Piknik, a Plázs és a ZamJam.

Az alapítók 2013-ban célul tűzték ki, hogy a Balatont éppen a felsorolt produkciók által mutatják be évről-évre a hazai közönségnek. "A MOL Nagyon Balaton létezése és működése jó példa arra, hogy a turisztikai szektor markáns szereplői egymást is segítve milyen eredményre képesek. Ezek az események szinte kivétel nélkül belépőjeggyel látogathatók és olyan színvonalat képviselnek, amely a Balaton Régiót igazán magas szintre emeli fel. A 2023-as évben csak ezen az események közel 800.000 turistát vonzottak." - emelte ki Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. Igazgatóság elnöke.

Videó: https://www.dropbox.com/scl/fo/magpbiegfjoyj6fd6ndrv/h?rlkey=ozrjtqteo7x441i4kfkpeoz7p&dl=0
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.