OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. december 13., szerda 10:05

A Hillstone Networks bekerült a biztonsági szolgáltatás peremhálózati (SSE) megoldásokól készült áttekintő jelentésbe
    Santa Clara, Kalifornia, 2023. december 13., szerda (Business Wire/OTS) - A Hillstone Networks ZTNA (zéró bizalomra épülő hálózati hozzáférés) megoldása az elemző cég SSE elemzésébe került bele

    A Hillstone Networks, a kiberbiztonsági megoldások vezető szolgáltatója is szerepel a 2023-as év negyedik negyedévére vonatkozó, biztonsági szolgáltatás peremhálózati (SSE) megoldásokól készült áttekintő jelentésben (Security Service Edge Solutions Landscape Report). A Forrester-jelentés áttekintést ad a biztonsági szolgáltatás peremhálózat (SSE) megoldások piaci helyzetéről, amely megoldások feladata, hogy zéró bizalomra épülő hozzáférést biztosítsanak alkalmazásokhoz és adatokhoz, valamint biztosítsák a távoli munkaerőt. A jelentés olyan kulcsfontosságú szempontokra helyezi a hangsúlyt, mint a piac meghatározása, az üzleti érték, a piaci érettség, a dinamika, a neves gyártók, a legfontosabb felhasználási esetek, a funkcionalitás felhasználási esetek szerint, valamint a kiterjesztett felhasználói esetekre fordított gyártói figyelem.

"Az SSE megoldások valódi biztonsági hiányosságokat oldanak meg az egyre bővülő hálózati peremen" - állítja Tim Liu, a Hillstone Networks technológiai vezetője és társalapítója. "A Hillstone ZTNA megoldása az SSE részeként nyújt zéró bizalmi védelmet, biztosítva a hibrid vagy távoli munkaerő számára szükséges biztonságot, védelmet nyújtva az alkalmazásoknak és az adatoknak a telepítéstől függetlenül - a peremtől a felhőig."

A távoli és hibrid munkamodellek térhódításával a hagyományos hálózati határok már kevésbé hatékonyak. A központi informatikai biztonsági tisztviselők (CISO) feladata a vállalati eszközökhöz való, több helyről történő hozzáférés biztosítása: az egyetemi hálózatoktól a fiókirodákon át a munkavállalók otthonáig, sőt még a nyilvános mobilhálózatokon is. A hibrid, bármilyen eszközzel, bárhonnan történő hozzáférés kihívásainak megoldására a Hillstone Edge megoldási csomagja tartalmazza a zéró bizalomra épülő hálózati hozzáférés (ZTNA) technológiát. A ZTNA lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy a felhasználó tartózkodási helyétől függetlenül biztosítsák a hozzáférést, így jól illeszkedik a mai munkaerő felosztott jellegéhez az alkalmazások munkaterhelésének, a vállalati adatoknak és a távoli hozzáférésnek védelme tekintetében.

A Hillstone ZTNA megoldása a legmodernebb tűzfalplatformokra épül, és lehetővé teszi a felhasználói és eszközazonosítón alapuló, részletesen szabályozható hozzáférés biztosítását, az eszköz beállításának folyamatos ellenőrzését. A jogosultságok ezáltal pontosan érvényesíthetők, ami ideális SSE megoldássá teszi.

Amit a Hillstone ZTNA megoldásokról tudni érdemes - https://www.hillstonenet.com/solutions/hillstone-ztna/.


Amit a Hillstone Networks-ről tudni kell

A Hillstone Networks vezető szerepet tölt be a kiberbiztonság területén, mélyreható és széleskörű védelmet kínál különböző méretű vállalatok számára, bármilyen munkaterületen a peremtől a felhőig. A Hillstone Networks integratív kiberbiztonsági megoldása világszerte több mint 26 000 vállalkozás számára biztosít lefedettséget, ellenőrzést és konszolidációt. www.hillstonenet.com.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20231212712019/hu/

Kapcsolat
Zeyao Hu
+1 4085086750
inquiry@hillstonenet.com


Forrás: Hillstone Networks


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.