OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2024. január 24., szerda 10:11

AUSTRO VIN TULLN 2024. február 1-3. között / Ausztria vezető szakvására a szőlőtermesztés, a gyümölcstermesztés, a pincetechnológia és az értékesítés területén
    Tulln an der Donau, 2024. január 24., szerda (APA/OTS) - 18.000 m2 szőlő-és gyümölcstermesztési szakértelem - Az Austro Vin Tulln 2024. február 1- 3. között már a harmadik alkalommal kerül megrendezésre. A 18 000 m2-en 14 nemzet 240 szakmai kiállítója 450 márkával mutatja be a szőlő- és gyümölcstermesztés teljes értékláncát. Ezzel az Austro Vin Tulln Ausztria vezető mezőgazdasági szakvására. A világ vezető vállalatai és szakkereskedői az ültetéstől a kiszolgálásig a helyszínen mutatják be termékújdonságaikat, és kínálják első kézből a legjobb szakmai tanácsokat.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240124_002.jpg

Kompetencia központ: gyümölcs- és szőlőtermesztés, pincetechnológia és értékesítés

A vásár kínálata a szőlő- és gyümölcstermesztés teljes értékláncát lefedi: szőlő- és gyümölcstermesztésben használt traktorok, talajművelő gépek, növényvédelem, szőlő- és gyümölcstermesztő présgépek, címkék, csomagológépek, töltőberendezések és lezárási technológiák, egészen a digitalizációig, valamint a vendéglátóipari berendezésekig és felszerelésekig.

Szakértői színpad és kóstolósarok az Austro Vin Tulln vásáron

A vásári koncepciót a koncepcionális támogatók, az Osztrák Bortermelők Szövetsége (Weinbauverband Österreich) és Osztrák Gyümölcstermesztők Országos (szövetségi szintű) Szövetsége (Bundesobstbauverband Österreich), valamint a BOKU (Bécsi Talajművelési Egyetem) és a szőlészeti és gyümölcstermesztési szakközépiskolák együttműködésével megvalósuló széleskörű szakmai program teszi teljessé. A szakértői színpadon a vásár mindhárom napján 30, valamennyi szakterületet képviselő, vezető szakértő tart folyamatosan előadásokat tudományos és gyakorlati témákban. További információk a következő címen érhetők el: www.austro-vin.at.

Az Austro Vin Tulln a tények és számok tükrében:
Nyitvatartási idő:
2024. február 1-3. között., Tullnban
csütörtöktől szombatig: 09.00-17.00 óra között, szakmai látogatók számára

A belépőjegyek árai:
napi jegypénztárban: 15 euró
gyermekjegy: (6-15 év között): 4 euró
online jegy: 14 euró
gyermekjegy: (6-15 között): 3 euró

Kapcsolattartó kérdések esetén:
Barbara Nehyba, Msc
Marketing és kommunikáció vezetése
MESSE TULLN GmbH
Tel: 02272/624030
Fax: 02272/65252
Web: www.messe-tulln.at
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.