OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2024. február 28., szerda 13:05

Hollywoodi sztárparádé a Direct One új sorozatában
    Budapest, 2024. február 28., szerda (OTS) - Február 26-án mutatkozott be a Direct One kínálatában a F*O*G*S*Á*G című vígjátéksorozat, amelyben olyan hollywoodi sztárok is láthatóak, mint az  Oscar-díjas Sean Penn és Susan Sarandon, valamint a Lost sztárja, Matthew Fox, a Vikingek főszereplője, Travis Fimmel, és a Dokikból ismert John C. McGinley.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240228_001.jpg

     A F*O*G*S*Á*G (C*A*U*G*H*T) nem mindennapi sorozat, amely egyszerre komikus, ugyanakkor fontos kérdéseket is feszeget a politikával és a közösségi médiával, illetve annak hihetetlen erejével és hatásával kapcsolatban.
     A hatrészes szatirikus vígjáték négy ausztrál katonát követ nyomon, akiket azért küldenek egy háború sújtotta kis szigetországba, hogy "titkos aktákat" szerezzenek vissza. Az akció azonban meghiúsulni látszik, amikor szabadságharcosok ejtik túszul őket, abban a hitben, hogy amerikaiak. Túszvideót készítenek velük, amely vírusként terjed el a közösségi médiában. Amikor a katonák ennek hatására híresek lesznek, rájönnek, fogságuk a legjobb dolog, ami történhetett velük: mindannyian életük jobbrafordulását, problémáik megoldódását remélik a hírnévtől.
     A történetet és a főszereplők karaktereit az őket alakító négy színész együtt álmodta meg közös beszélgetéseik során. Egyikük, Kick Gurry a rengeteg vicces, néhol abszurd ötletet a Covid-járvány alatt gyúrta zseniális forgatókönyvvé, majd 2023-ban elkészítette belőle a F*O*G*S*Á*G-ot, amelynek rendezője is lett. Úgy gondolja, a sorozat minden karaktere egy bizonyos identitás dekonstrukciója, szétbontása. A kétszeres Oscar-díjas Sean Penn karakterével például a filmsztárság gondolatát akarta lebontani, és a világ Sean Penn-ről kialakult képét felforgatni.
     A Lostból ismert Matthew Fox az amerikai különleges erők hadnagyát alakítja a sorozatban, míg a Vikingek című sikersorozat Ragnar-ja, Travis Fimmel a kegyetlen zsoldost, Dingót.
     A F*O*G*S*Á*G  február 26-tól bárhol és bármikor elérhető a Direct Now alkalmazásban!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.