OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2024. március 8., péntek 13:05

Hazai párlatok a középpontban: óriási sikert aratott a II. Árpád Párlat Koktélverseny
    Budapest, 2024. március 8., péntek (OTS) - Minden várakozást felülmúlt a 2024. március 4-én megrendezett II. Árpád Párlat Koktélverseny, amelyet a magyar Árpád Pálinka Manufaktúra szervezett meg immár második alkalommal. Az esemény remek hangulatban telt, fantasztikus koktélok készültek és nagy sikert aratott az Árpád Pálinka Manufaktúra új egyedi gin termékcsaládja is.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240308_003.jpg

A párlatoknak igenis van helye a koktél készítésben

A versenyre az Árpád Pálinka Manufaktúra különleges gyömbér-, mandarin- és kávé párlataira épülő koktélreceptekkel lehetett nevezni. Feltétel volt, hogy az elkészült receptek egyediek, és ami még fontosabb, otthon is reprodukálhatóak legyenek.

A verseny nem csupán a párlat sokoldalúságát hivatott bemutatni, hanem azt is, hogy a magyar pálinka manufaktúra italainak méltó helye van a világ koktél kultúrájában.

Erős mezőny, lenyűgöző alkotások

A jelentkezők száma az elmúlt évek korábbi rekordjait magasan megdöntötte, a beérkezett receptekből ezért az eredetileg tervezett 10 helyett 12 döntőst választottak ki a zsűri tagjai.

A döntő a Hard Rock Hotel Bárban került megrendezésre, ahol a bártenderek egy pálinka vakteszttel kezdték a napot, hogy még mélyebben megismerhessék a pálinka világát. Ezután kerültek bemutatásra a kiválasztott receptek - a zsűrinek nem volt könnyű dolga a lenyűgöző kreációk közül kiválasztani a dobogós helyezéseket.

Lássuk a győzteseket és a nyertes koktélokat:
I.    helyezett: Csizmadia Máté    Pink Pony Club
II.    helyezett: Pongor Dániel Twentysix
III.    helyezett: Laczkó Zoltán Boutiqe Bár

Gratulálunk nekik!

A különleges Árpád Ginek lenyűgözték a közönséget

Az Árpád Pálinka Manufaktúra két új termékkel is debütált a versenyen. A klasszikus változat mellett a nap sztárja egyértelműen a paprikás Árpád Gin lett, hiszen az ikonikus a magyar fűszert még senki sem használta gin készítéséhez, így új dimenziót nyit a ginek világában. Az italok hamarosan felkerülnek az itallapokra, így bárki megkóstolhatja majd őket.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.