OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 15. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2024. április 29., hétfő 09:35

Folytatja együttműködését a Magyar Öttusa Szövetség és a Béres Gyógyszergyár
    Budapest, 2024. április 29., hétfő (OTS) - Tovább folytatja együttműködését a Magyar Öttusa Szövetség és a Béres Gyógyszergyár. Az egészségvédelem területén piacvezető magyar vállalat készítményeivel segíti az öttusázók eredményes felkészülését. A megállapodást Balogh Gábor, a Magyar Öttusa Szövetség elnöke és Béres Marcell, a Béres Gyógyszergyár alelnöke, innovációs igazgatója április 27-én, az UIPM Öttusa Világkupa szombati versenynapján írták alá.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240429_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240429_002.jpg

Az együttműködés értelmében az egészség megőrzéséért elhivatottan dolgozó Béres a jövőben is támogatóként áll az ikonikus magyar sportág, az öttusa mellett, és magas minőségű készítményeivel segíti a versenyzők eredményes felkészülését.

Béres Marcell a Béres Gyógyszergyár alelnöke, innovációs igazgatója elmondta: "Nagyon örülünk, hogy a Magyar Öttusa Szövetség és a Béres Gyógyszergyár között az elmúlt években kialakított sikeres partneri kapcsolat tovább folytatódik. Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a sportolók kiváló minőségű készítményekkel készülhessenek fel a megmérettetésekre, ezért kötelességünknek tekintjük, hogy segítsük a felnőtt, valamint az utánpótlás korcsoportokban versenyző öttusázók egészségének védelmét és a versenyekre való sikeres felkészülést. Az átadott készítményeink a legmodernebb tudományos ismeretekre épülnek, igazoltan doppingmentesek és megfelelnek a legszigorúbb minőségi elvárásoknak."

"A kiváló hungarikumokat gyártó gyógyszercég a jövőben is támogatja az öttusázókat termékekkel, melyekkel segítjük sportolóink felkészülését és erősítjük egészségi állapotukat. Szellemiségében a Béres Gyógyszergyár és a Magyar Öttusa Szövetség hasonló elveket képvisel, hiszen nagyon fontosnak tartjuk a hagyományok ápolását, ami mellett egyaránt nyitottak vagyunk az innovatív fejlesztések irányába. Ebben a Béres cég az élen jár, hiszen a kimagasló termékek mellett, melyek minden kor követelményeinek megfelelnek, nem feledkezik meg a tradíciók őrzéséről sem. Ez a közös szemlélet az, ami miatt létrejöhetett és továbbra is folytatódik a Béres Gyógyszergyár és a megújuló sportágat képviselő Magyar Öttusa Szövetség együttműködése." - fogalmazott a megállapodással kapcsolatosan Balogh Gábor, a Magyar Öttusa Szövetség elnöke.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.