OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 8. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2011. július 27., szerda 09:32

Divat a romantika - I love Robin Hood - a musical újra a Margitszigeten
    Budapest, 2011. július 27., szerda (OTS) - Robin Hood, a tolvajok fejedelmének legendás története augusztus 5-én és 12-én újra látható a Margitsziget romantikus környezetében. Augusztus elején a szerencsés nézők DVD-ajándékot kapnak!

    

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110727_001.jpg

Sztárparádé a Margitszigeten

Klasszikus történet a szegények pártolójáról, nem szokványos előadói gárdára álmodva, rendhagyó stílusban. A musical régi-új köntösben minden korosztály számára tartalmas nyáresti kikapcsolódást kínál.

A 2010-es év sikerprodukciója, Szomor György és Miklós Tibor musicalje, a Robin Hood augusztusban közkívánatra ismét látható lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Címszerepben a kiváló énekes, zenész, tévés- és rádiós személyiség, Kovács Áron, további főszereplők: Andrádi Zsanett, Hajdú Steve, Puskás Péter és Gesztesi Károly.

Az előadás mozgalmas jeleneteit a sztár-főszereplők mellett táncosok, artisták, kaszkadőrök teszik felejthetetlenné.


Több mint színház, Kaland

Vadásszon az élményre, legyen Öné az a DVD, amelyen a musical 2010-es bemutatójának élő felvétele látható.

Az augusztus 1. és 5. között tartó akcióban a legalább középár-kategóriás jegyet vásárló nézők vehetnek részt, akik minimum két jegyet vásárolnak az előadásokra. A DVD kereskedelmi forgalomban nem kapható. Vigye haza az élményt, vadásszon a DVD-re a készlet erejéig!

Robin és társai az előadás után dedikálják a lemezt.


Videó:  http://www.youtube.com/watch?v=xUIcZYYiAiU

Jegyek országosan kaphatók az ismert jegyirodákban.

Jegyvásárlás kezelési költség nélkül online: szabadter.jegy.hu, személyesen a Szabad Tér Jegyirodában (Nagymező u. 68.) vagy a helyszínen.

Jegyrendelés telefonon: 06 1 37 55 922

További információ, szereposztások és friss hírek: www.szabadter.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.