OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. október 24. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. augusztus 22., hétfő 12:07

Az MTVA Sajtóosztályának közleménye
    Budapest, 2016. augusztus 22., hétfő (OTS) -

    
Lemaradt a magyar aranyakról? Nézze vissza az olimpiát az M5-ön időeltolódás nélkül!

Hétfőn hajnalban véget ért az olimpia, a magyar sportolók 8 aranyérmet, 3 ezüstöt, és 4 bronzérmet szereztek - azonban a brazil időeltolódás miatt van, aki nem láthatta a legszebb pillanatokat.

Ezért a magyar közmédia úgy döntött, augusztus 22. és szeptember 7. között a teljes olimpiát megismétli az M5-ön, de immár időeltolódás nélkül.

Ma hétfő este 20.00-tól 16 napon keresztül a teljes ötkarikás játékokat megismételjük az M5-ön napról napra, annyi különbséggel, hogy magyar idő szerint adjuk az eseményeket, azaz augusztus 22., hétfő 20.00-tól RIO2016 nyitóünnepség a kezdés, majd szeptember 7., 22.00 a záróünnepség lesz a vége.

Tehát az M5-ön bárki újranézheti a teljes Olimpiát, vagy ha nem látta az éjszakai, hajnali döntőket, akkor megnézheti magyar idő szerint, reggeltől estig, augusztus 22. és szeptember 7. között.

Minden délután lesz magyar blokk, és ezúttal természetesen nem kell úgy kapcsolgatnunk, mint az élő események alatt, vagyis minden mérkőzés, minden bronzmeccs, minden döntő teljes egészében látható lesz.
Főműsoridőben, 20.00-tól a két legnépszerűbb olimpiai szám, az úszás és az atlétika lesz főszerepben, hiszen az élő műsorfolyamban ezeket volt a legnehezebb követni élőben, mert az úszás döntői magyar idő szerint hajnal 3-kor, az atlétika-döntők hajnal 2-kor kezdődtek.

Lesznek olyan tartalmak is, amelyeket az egybeesések miatt az élő közvetítésekben nem is láthattak a magyar nézők: mind a 306 olimpiai döntőt leadja a közmédia, tehát mind a 306 riói aranyérem sorsát eldöntő küzdelmet megnézhetik akik az M5-re kapcsolnak.

Az új M5-ön tehát augusztus 22-től különleges tartalomé a főszerep, majd szeptember 7-18. között élő paralimpiai közvetítés várja a nézőket.

MTVA Sajtóosztály

------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.