OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. augusztus 1., csütörtök 09:48

Győzelmek szárazon és vízen
    Budapest, 2019. augusztus 1., csütörtök (OTS) - Egy új, ismeretlen pályán is győzni tudott a Gender Racing Team az MNASZ Autós Gyorsasági OB és az FIA CEZ legutóbbi bajnoki fordulóján a Horvátországi Autodrom Grobnik-on. Az 1978-ban épült, pálya nemrég újra aszfaltozott vonalvezetésének köszönhetően a GRT-s fiuk egy nagyon izgalmas kihívással találták szembe magukat!

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190801_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190801_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190801_003.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190801_004.jpg

A csapat már többször bizonyította, hogy sikeresen küzd meg a legnagyobb kihívásokkal is! Míg a szombati napon hőségben zajlott a verseny, addig vasárnapra elképesztő eső zúdult a pályára. Mind a négy versenyzőnek sikerült jó beállításokat találni, ami az időmérős teljesítményükön is meglátszott. A GRT-s fiuk az OB értékelésben óriási előnnyel szerezték meg a legjobb rajtpozíciókat. Az első futamon nem sokat változott a sorrend, de a CEZ értékelés abszolút sorrendjéért komolyakat küzdöttek a fiuk. Hefler Róbert a CEZ értékelés negyedik helyén gyűjtötte be az újabb CEZ Formula Renault és OB futamgyőzelmét. Stern Roland az OB ezüstérmes helyét könyvelhette el a leintéskor. A Formula Renault-s fiuk közül Szomszéd Lalinak az autójáról egy anyaghiba miatt letört a hátsó szárny, ezt a boxutcában eltávolították a szerelők és Lali e nélkül tért vissza a pályára az így jóval nehezebben vezethető autóval is sikeresen teljesítette a futamot. Ezzel Szabó Nikolas örökölte meg az MNASZ Formula Renault Kupa futamgyőzelmét és az OB értékelés harmadik helyét. Vasárnapra óriási mennyiségű eső ömlött a pályára és felkerültek az esőgumik. Mindnyájan nagyszerűen kezelték az extrém körülményeket és jó köröket abszolválva egyben hozták le az autót a pályáról. Bár Hefler Robi legerősebb lengyel ellenfele közelsége miatt egy további gyors körre kihajtva a harmadik legjobb idővel biztosította a helyét a rajtrácson. A versenyfutamra csillapodott az eső, így Hefler Robi az F3-asok erőfölénye miatt hamar elvesztette az előkelő harmadik pozíciót és a futam vége felé lengyel Formula Renault-s ellenfele is megelőzte, de inkább az újabb OB futamgyőzelemre koncentrálva behozta az autót a negyedik helyen. Stern Roland a biztos pontszerzésre törekedve az OB ezüstérmes helyén szelte át a célvonalat. Szomszéd Lali szárnyalt a vizes pályán és fantasztikus autózással zsebelte be az újabb MNASZ Formula Renault Kupa futamgyőzelmet és az OB bronzérmes helyet. Szabó Nikolas technikai problémái ellenére is tartani tudta a hazai Formula Renault-s második és az OB negyedik helyét. A Gender Racing Team ezen a hétvégén piros betűvel írt fejezetet a tíz éve íródó saját kis sporttörténelem könyvébe, mert még sohasem fordult elő, hogy egy futam után GRT-s versenyzők töltik meg a győzelmi dobogót a Magyar bajnokság értékelésében.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.