OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2019. szeptember 30., hétfő 14:08

31 ezer futó a SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon
    Budapest, 2019. szeptember 30., hétfő (OTS) - Csaknem 31 ezer ember tette le a voksát a futás mellett szeptember utolsó hétvégéjén. A kétnapos futófesztivál fő eseménye a vasárnapi SPAR Budapest Maraton® volt, résztvevői a 42,195 kilométeres táv legyőzését tűzték maguk elé.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190930_001.jpg

Magyarország legnagyobb létszámú szabadidősport eseményén a két nap során 30 982 nevezőt regisztráltak, vasárnap, a SPAR Budapest Maraton® és a 30 kilométeres Real Nature futás 12 132 nevezést hozott, 5971-en vállalták egyéniben a maratoni táv teljesítését, párban és a Tolle UHT Maratonstaféta keretében 4750 futót regisztráltak.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.