OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. június 21. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. április 23., csütörtök 12:56

Kazánból gyártanak napi 600 lélegeztetőgépet
    Budapest, 2020. április 23., csütörtök (OTS) - Hétfő óta lélegeztetőgépeket állítanak össze a német tüzeléstechnikai cég, a Viessmann allendorfi üzemének egyik gyártósorán - hívta fel rá a figyelmet cikkében a vgfszaklap.hu. A lélegeztetőgépekhez kizárólag olyan alkatrészeket használnak fel, amelyekkel a fali gázkészülékeiket, illetve a hőszivattyúikat is szerelik.

    A Viessmann eddig is élen járt az innovációban, de ezzel a lépéssel felelősségvállalásból is magasra rakta a lécet - emelte ki a készülékgyártó társadalmi szerepvállalását Szilágyi László, a VGF&HKL szaklap kiadóvezetője.

A szaklap cikke forrásmegjelöléssel szabadon közölhető.
https://www.vgfszaklap.hu/hirek/5949-kazanbol-lelegeztetogep
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.