OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. március 8. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. április 30., csütörtök 16:31

40 millió forinttal támogatja a járványkórházakat a Novartis Csoport
    Budapest, 2020. április 30., csütörtök (OTS) - A Novartis Csoport két hazai tagvállalata, a Novartis Hungária és a Sandoz Hungária sikerrel pályázott összesen 58 millió forint támogatásra a cég 20 millió dollár összértékű Global COVID-19 Response Fund elnevezésű alapjából.

    Magyarországon a két legnagyobb járványkórházat, a Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének alapítványát és a Borsod-Abaúj- Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház alapítványát támogatja 20-20 millió forinttal a vállalatcsoport. A támogatás segít felkészülni a várhatóan megnövekedő kapacitásigényekre, ennek megfelelően az intézmények az összegeket kiegészítő felszerelésekre és orvosi készülékekre fordítják. Az alapból további 18 millió forintot adományozott a két cég a Magyar Vöröskeresztnek, amely összegnek köszönhetően a szervezet még több ételt és fertőtlenítőszert juttatthat el a rászorulóknak és a szociális intézményeknek, illetve segítheti az Országos Mentőszolgálat munkáját is minták szállításával, a mentősök ellátásával, valamint a határátkelőhelyeken testhőmérséklet méréssel.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.