OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2011. december 7., szerda 14:12

Ismét nemzetközi bajnokságot nyert a magyar Splendor - Ékszer!
    Budapest, 2011. december 7., szerda (OTS) - Már az 50. trófeáját gyűjti be az az ötvös házaspár: Ráski Orsolya és Nagy Dániel, akik 2004-ben híresültek el a  Frutto di Mare  névre keresztelt: gyémántokkal és gyöngyökkel kirakott, működő képes arany telefonjukkal.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20111207_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20111207_002.jpg

    Azóta is nyerik sorban a díjakat a világ minden pontján. Most éppen a Dubai Jewellery Design Awards alkalmával. Az Emirátusokban tartott versenyen Orsolya az abszolút 1. díjat szerezte meg: 18k fehér arany, akvamarinnal díszített garnitúrájával. A szett különlegessége a fülbevaló, mely szokatlan módon kapaszkodik a fülre, kiegészítve annak formáját.
    Az inspiráció a természet erőiből, hajló formáiból táplálkozik, s kiemelten a víz értékét, mint kincset állítja központba, mely az arab sivatagban, és hazánkban is fontos szerepet játszik. A Splendor-ra jellemző gazdag térbeliséget mutató formatervezés is a természet hajló formáit követi, modern tisztasággal.
    A házaspár egyedi, személyre tervezett ékszer különlegességeit bemutatták már a párizsi Louvre-tól kezdve Hong-Kongon át Ausztrálián keresztül az USA, és Európa számos városában. A Közel-Kelet számukra is új, de már most több uralkodói család figyelmét sikerült felkelteni.
    Ennek ellenére Orsolyát és Dánielt a kihívások, a tervezés és alkotás öröme inspirálja első sorban, melyet -saját bevallásuk szerint- a hazai, jó ízlésű igények alapján tudnak leginkább kiélni.

video: http://www.splendorjewel.com/hu/exclusive/contact/news/


-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.